På lørdag satte vi kurs mot Oslo by. Min snille bror og ungenes onkel hadde overrasket barna med billetter til Marcus og Martinus konserten. Gjett om det ble stor jubel i hjemmet da de fikk høre den gledelige nyheten! Siden vi først skulle til Oslo tok vi det som en dagstur. Vi startet dagen med et IKEA besøk, og ungene fikk for første gang prøvd å være i «lekeområde» til IKEA. Det var vist veldig populært og jeg skjønner jo hvorfor. Det var jo alt fra et stort ballrom til «kino» der inne.

Etter IKEA besøket kjørte vi inn til Oslo sentrum. Der hadde vi avtalt å møte våre flotte venner fra Sarpsborg. De skulle nemlig også på konserten, så vi ble enige om å ta mat sammen først. Ungene syntes det var veldig koselig å se hverandre igjen – og det samme syntes vi voksne. :)

img_4774 img_4776 img_4778 img_4785

Planen var at vi skulle kose oss med et par enkle pizzaer og sandwich på Peppes pizza. Etter 1 time og mye feil mat rant tålmodigheten ut hos både meg og barna. Men applaus til Peppes som virkelig fikset opp etter seg. Her snakker vi pengene tilbake og et gavekort på ny pizza.

img_4790 img_4793

Når vi skulle inn til konserten var det på tide å si hade til Line Merethe, Bjørn Vidar, Ida Emilie og Thorbjørn. Ungene storkoste seg under konserten. Vi fikk beskjed om at konserten ville komme på både tv og kino – noe ungene syntes var veldig stas. Konserten var helt fantastisk. Her hadde de virkelig ikke spart på noe som helst. Pyro, flammer, konfetti, speilkule, ballonger osv. En opplevelse!

img_4796 img_4799

Del innlegget mitt

One thought on “Familietur til Oslo

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *