I dag har jeg for første gang i mitt liv laget fårikål..:) Jeg var veldig spent på resultatet, og jeg tror det ble meget bra.. Fikk iallefall skryt av min kjære og mine foreldre..:) Martine spiste også masse, så regner med at det falt i smak..

 Nå må du blåse først Martine..

 Martine hjelper pappa med å blåse..

Er det noe jeg har lært så er det jo det at når man lager fårikål, så lager man en stoor kjele.. Siden vi fikk dette til bryllup, var det jo tide å bruke denne kjelen.. Så det endte opp med 10 liter fårikål.. Men over halvparten er borte allerede, så regner med at vi skal klare å tømme den. Er jo mye vann oppi der også..

Mat til mange posjoner..
Ca 10 liter mat

Har du laget fårikål i år??

Kvelden kom, og jeg fikk besøk av min kjære venninde Anne Elisabeth. Vi koset oss med Nydalen og Valen på tv. Er det noen som er glad i slike humorprogram så er det oss! Vi døøør av latter…

 Nydelige snuppa mi

Sliten etter all latteren..

 Nyter utsikten fra sofan..
 Lo så jeg nesten (bare nesten heldigvis..) dæva..

Vi bestemte oss også for å lage vår etterlengtete sjokoladefony i dag.. Det er jo evigheter siden sist.. Dette er noe vi har laget masse i fler år nå.. Og det er like godt hver gang ja.. Vi kuttet opp banan, eple og pære. Og smeltet sammen kokesjokolade og fløte. Naamme! Såklart ble jo tropo også nytet sammen med denne deilige «snacksen». Anne er også stor fan av Tropo!

 Klar for jentekveld..

Dypp frukten i den flytende sjokoladen og NYT

Jeeej, troopo!

 «Få med tropologon da Anne..»
Så til slutt ett lite skrytebilde av min lille snupp.. I dag kom hun tuslende bort til sofan med hørselsvern på seg som hun hadde funnet på lekerommet her i stua.. haha.. Hu er bare SÅ søt og sjarmerende om dagen alså.
Disse er nok kjekke å ha på når mamma sier noe jeg ikke vil høre på.. Som «nå skal Martine legge seg».
Del innlegget mitt

4 thoughts on “Fårikål og jentekveld

 1. Får fårikål servert på tallerken mens jeg skriver:D nam nam ,. Sondre lager middag til oss idag .. På en freeedag til og med:D Han hadde fri, så ingenting er bedre enn å bli vertet opp:D

 2. Haha,lo godt av Nydalen selv i går :p Er såå bra det!
  Mmm,sjokolade fondye er snadder.
  Har ikke jeg laget på snart ett år :p
  Enda jeg har jo til og med elektrisk sånn sak,sjokolade smelter ;)
  Dette må lages snart kjenner jeg!
  Gleder meg til mandarinene kommer i butikkene,for de passer yooerlig til dette :D

 3. Heisan ! Har ikke laget fårikål i år , men fekk veldig lyst på når jeg så den store kjelen din …nam , nam …martine er bare så skjønn ..skikkelig god unge .Kan du lage en sminke video igjen ? Du er så flink til å forklare …kom gjærne med tips om et eller annet … kjempekoselig blogg du har ..storkoser meg virkelig inne hos deg ! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *