Nok engang. Hun er så flink! Jeg har nesten mistet tellingen nå over hvor mye flott hun har strikket til Martine. Og det er jo kun på 10 mnd! Alt fra dresser til kjøredresser til kjoler. Hun kommer med mange blader med forskjellige antrekk i der jeg kan plukke fra øverste hylle. Hva vil du ha nå neste gang da, Veronika? spør hun meg. Er ikke jeg heldig da?

Nå hadde da Martine sin farmor overhørt at jeg likte en dress jeg hadde sett svært godt! Så tror du ikke hun kom innom her om dagen med nettop denne dressen. En utdress i ren bomull. Og som vanlig tenker denne damen på alt, og hadde kjøpt inn ull som ikke klør. Hehe. Både dress og lue hadde hun strikket.

Her ser du den nydelige dressen og luen. Ikke så enkelt mønster heller..

Martine klaget ikke! Den klør jo ikke..

Måtte bare ha med dette bildet. Her er vi på vei til brotorvet. Og Martine SKULLE ha med seg denne tomme dorullen som leke! Og hun sovnet til og med med de i hånden.

Når hun var her sa hun at hun hadde litt restegarn, og lurte på om jeg ville ha noe småtteri. Ja, jeg ville gjerne ha noen halser og noen enkle votter. Noen som er enkle å ta på og ikke alt for stramme. Bare ett par dager ringer hun å forteller at det er ferdig. Og hva ser jeg. Jo masse flotte halser, luer og votter.


Nydelig hals og lue i samme.

Hals og votter i samme.

2 par votter. Disse blir nok litt enklere å få på henne, enn dem små trange du får kjøpt.

Del innlegget mitt

5 thoughts on “Farmor har strikket

 1. Så heldig du er som har en sånn bestemor! Lite gleder de jo mer enn å holde småbarna varme. Også blir de jo mye varmere og kulere enn det du får kjøpt i butikken. Martine blir kuleste jenta i akebakken!

 2. Herlighet, så mye nydelig!
  Martine er heldig som har så mye fint strikket tøy =)
  Nydelig – rett og slett =)

  Ha en fin kveld dere tre=)
  Er så koselig å lese bloggen(e) dinne Veronika =)
  Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *