Ja, i går var den tradisonelle farsdagen, og nå skal jeg fortelle litt om våres feiring..

Søndagsmorgen hadde jeg planer om å la pappan sove lenge, og at han skulle få deilig frokost på senga. Sånn gikk det ikke. Nettop denne dagen spratt også pappan opp sammen med oss. Da ville ikke han sove lengre.. Og når vi først hadde stått opp og gitt Martine mat, var verken jeg eller Kristoffer noe sultne, så vi hoppet over frokosten. Jeg hadde mange planer, men istedet gikk vi å la oss, mens Martine sov også. Kjempe trøtte og slitne begge to. Koselig å bare slappe av å eller? Hehe..

Pappan i joggebuksa.. Er sånn det skal være på en slik dag ja!

Rundt 16.00 tiden skulle vi på middag hos svigermor. Nydelig mat! Vi var der frem til Martines leggetid. Vi stellet henne og gav henne grøt hos svigermor (med andre ord svigermor gjorde dette), slik at Martine kunne hoppe rett i sengen når hun kom hjem. Etter dette feiret vi farsdagen! Selvom Martine da var litt for trøtt til å være med. Hehe. Da fikk pappan egg og bacon til kveldsmat. Så bakte jeg boller med vaniljekrem og sokoladebiter i. Det var digg det! Så hadde Martine (kremt..) laget kort, blåst opp ballonger, tent lys på bollene og pyntet litt på brettet pappan fikk. En koselig kveld! Pappan fikk nytet dagen med å gjøre absolutt ingenting..

Dette syntes fikk jeg når jeg skulle sette meg inn i bilen. Haha, Martine klar for å dra til farmor! Pappa på førersiden, og Martine i passasjersete..

Først fikk pappan kveldsmat. Egg og bacon!


Før og etter at bollene har vært i stekeovnen…

Gratulerer med farsdagen verdens beste!

Kortet Martine hadde laget til pappan sin….. Hehe

Oii oii, ble nesten en kjærestekveld istedet dette..

Siden gårsdagen gikk i ett gav jeg min egen pappa en liten oppmerksomhet idag. Jeg og Martine dro ned på jobben hans etter jeg var ferdig på jobb med litt småtteri. Hadde da varmet opp noen av bollene jeg baket igår. Såklart fikk pappan min også lys! 3 ballonger der jeg hadde skrevet og tegnet «far og datter» på. Pappan min fikk også ett kort jeg hadde laget til han. Litt dårlig samvittighet for at jeg ikke rakk dette igår, men bedre idag enn aldri? Hehe..

Så måtte jo min pappa få kort!

Og farsdagsbolle med lys..

Martine fikk også smake bolle! Både av pappan sin og bestefaren sin!

Ikveld tenkte jeg å prøve meg på å pusse opp litt loppiser… Blir spennede.. Følg med….
Del innlegget mitt

3 thoughts on “Farsdagen

  1. Hehe.. herlig Martine var i daag! Såå blid da! Kanke vi tre ha en jentekveldi morra a?:D Farge håret mitt etter Martine har lagt seg..? Så kunne vi jo gått en tur eller funnet på noe med Martine før det?:D Tante vil koose med Martine:D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *