De siste årene har vi arrangert felles dekkskifte.Tidligere har vi vært på utsiden hos oss, mens i år var vi hos et annet vennepar. Jeg syntes denne tradisjonen er utrolig koselig! For de fleste er jo dekkskifte et «ork» og mange setter det bort til noen andre. Vi har prøvd å snu litt på det.

En dag i helga der vi har masse tid. Gutta bytter dekk og alle hjelper hverandre. Dekkbytte, jekking og vasking av dekk. Vi har alltid planlagt at noe blir servert underveis både for de flinke «arbeiderene» og for barna! Det koselige med dekkskifte er jo at alle barna kommer sammen og det blir en stor lekeplass på utsiden.

IMG_3957 IMG_3961
//Vi fikk byttet dekk på begge våre biler. Ford Mondeo og Fiesta. Veldig fornøyd med dem :)

I år var dekkskifte hos Karine og Joakim. Karine sto for vaffelrøre, boller og kjeks. Brus, saft, kaffe og vann. Veldig koselig. Været var ikke helt på vår side, men det var iallfall opphold. Det hadde jo regnet masse bare et par timer før.

IMG_3929 IMG_3932

Martine og Matias var superklare for dekkskift. Og i den anledning måtte de jo ha på riktig arbeidstøy. Disse herlige arbeidsbuksene/tskjortene er kjøpt på jula. De hadde også tatt med seg litt lekeverktøy :)

Untitled Untitled1

Ellers syntes de det var utrolig moro å leke med alle vennene sine. Det var mange barn – og alle hadde noen på sin egen alder der. Mange av barna går jo sammen på barnehagen og skolen. Det var også hunder der – til stor glede for barna.

IMG_3937 IMG_3943 IMG_3949

Felles dekkskifte dag er helt genialt! Gjør noe kjedelig om til noe koselig. Flere som har en slik ordning?

Del innlegget mitt

3 thoughts on “Felles dekkskifte

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *