Til helgen skal vi på en liten miniferie til Sørlandet. Jeg har 4 dager fri, så dette blir årets ferie for vår del. Planen er å dra med campingvogn ned til dyreparken i Kristiansand på lørdag. Ellers lurte jeg da på om dere lesere hadde noen tips til noen fine aktiviteter mellom Porsgrunn – kristiandsand ? Noen fine campingplasser? 

  

 

En ting er sikkert! Jeg gleder meg enormt til noen dager med mann og barn! Det er etterlengtet nå. 

Del innlegget mitt

8 thoughts on “Ferie til Sørlandet

 1. Vil anbefale moysand på det sterkeste, tar kun 30 min ca til dyreparken derfra? også er jo noas ark i Arendal, den er virkelig verdt et besøk? kos dere på Sørlandet?? det er veldig fint her?

  • Ja Sørlandet er nydelig! Rett og slett :)
   Vi var i den lille dyreparken for et par år siden! Det er absolutt en flott plass :) Takk for påminnelsen! Den er jo veldig aktuell.

 2. Geografi er ikke min sterkeste side, så jeg er litt usikker på om det er imellom porsgrund og Kr.sand – men vi besøkte «Den lille dyrehage» i fjor, og den var veldig koselig. Barna elsket «regnskogen» der. Veldig kult!

  Vi har bodd på Moysand Familiecamping to år på rad, og den anbefales på det sterkeste! Helt super campingplass! :)

 3. Det er veldig fint på Hove på Tromøya utenfor Arendal hvis dere skal ha et stopp på veien :) I Kristiansand er det fine campingplasser på Hamresanden og Dvergsnestangen som begge er ganske nærme Dyreparken og rett ved sjøen. På Dvergsnestangen er det masse lekeaparater og fint for barn å være :)
  På brokelandsheia (Gjerstad) er den lille dyrehage verdt et besøk hvis dere vil ha stopp på veien.
  Kos dere masse på tur på Sørlandet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *