Fellesferien har startet – og det merkes. Køen på E18 blir lang, bryggene er stappfulle av båtfolk, campingplassene er fulle og facebook florerer av herlige sommerferiebilder. Jeg har hatt ferie 1 uke nå og er begynner på ferieuke nr 2 imorgen. Kristoffer starter ferien på mandag (startet jo egentlig i helgen) så nå ser vi frem til 2 deilige uker sammen. Kristoffer og ungene skal ha 1 uke fri etter jeg starter å jobbe igjen.

IMG_8385

I uken som har vært har vi hatt veldig fint vær. litt regnbyger til og fra, men generelt sol og varmt. Jeg har prøvd å kose meg masse med barna og nyte fridagene. Ungene har både vært på overnatting sammen og hver for seg hos venner og familie. Vi har vært på strandturer både her i område og i byer litt lengre unna. Vi har spist mange is både i Brevik og Langesund. Og vi har vært på tivoli 2 ganger! I tillegg var jo Martine og jeg på Marcus og Martinus konsert i begynnelsen av uka. Jeg syntes faktisk vi har fått mye ut av vår første ferieuke, selvom vi ikke har reist bort.

IMG_8383

I går hentet vi båt og nå venter båtlivet de neste ukene. Vi skal også på campingtur til Daftø i slutten av neste uke, der vi skal besøke Line Merethe og familien. Det gleder vi oss masse til!

IMG_8380

Siden det er ferietid leser folk der ute mindre på blogger. Jeg prøver å oppdatere litt innimellom, men det blir nok dessverre litt mindre nå i ferietidene. Jeg oppdaterer daglig på snapchat så følg meg gjerne der! 

Veronikadoli

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *