Ett spm jeg har lurt på en stund nå. Finner man noen gang helt seg selv? Ett utsene og kropp man er fornøyd i? Jeg sier ikke at jeg ikke er fornøyd i min egen kropp. Men som mange andre vil jeg hele tiden gjøre noe «nytt». En forandring.. Noe nytt! Kjenner du deg igjen? Satt å kikket tilbake på bilder og må le litt. Såklart forandrer man seg oppigjennom årene, men jeg la også merke til mitt forsøk på å «gjøre noe nytt».


8 – 9. klasse. 2001 – 2003


10. klasse. 2003 – 2004


10. klasse. 2003 – 2004


Vk1. 2004 – 2005

Sommer 2005. Dette bildet tok min bror. Samme dagen jeg møtte Kristoffer..

Russ. 2006


2007.


I begynnelsen av året holder jeg en drink i hånden. I slutten er jeg gravid :) 2008


Etter Martine kom til verden. 2009

Så har vi kommet til 2010. Her er det ikke så mange bilder enda gitt. Bare ett crazy hyyper fjes!:)

Det finnes noen av dem som finner en stil. En hårfrisyre, hårfarge, klesstil, sminke osv som dem er så fornøyd med at dem velger å være der i lange tider av livet. Men så er det resten av oss, som faktisk er en veldig stor del som hele tiden er på utkikk etter noe nytt, noe fresht, noe anderledes..

Hvordan er det med deg? Har du det slikt? Har du kansje selv noen bilder fra deg selv oppigjennom tidene. Min utfordring til dere er å lage ett innlegg om nettop dette. Også med bilder :)

Del innlegget mitt

5 thoughts on “Finne seg selv?

 1. Hehe, så gøy =)
  Har nok endret litt her også! Kanksje ikke så reint lite heller! Men det er gøy å se tilbake på hva som var «in» på den tiden :P

 2. I forriige uke ble jeg tagget på et bilde på fjasboka som var noen år gammelt. Jeg så ikke det var meg engang før jeg så på omgivelsene rundt og husket situasjonen!

  Stilen min varierer hva dag til dag og hvilket humør jeg er i… Som regel syntes jeg dog eg ser ut som en grå mus :P

 3. noen bilder kjente jeg deg ikke igjen på :p

  men jeg tror faktisk ikke jeg har forandra meg så mye med utseende/stil faktisk. bare vært en evig slask ;p hehe.. kanskje jeg har vært for redd for å gjøre meg selv annerledes ? jeg har jo hatt blonde striper, og farga håret brunt engang som jeg husker :P

  jeg skal ta den utfordringa si jeg veronika, å se om jeg har bilder å sånn i allefall.. :)

  Men du kledde iallefall litt av vært at spesielt hårfrisyrer!! :) kjempe pen er du :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *