Martine er utrolig glad i å stelle seg, pynte seg og bruke masse dill dall. I helgen skulle hun i bursdag til en av hennes nærmeste venninner. Hun gikk selv opp i skapet å plukket ut en floydkjole hun er veldig glad i. Jeg bare ELSKER barnekjolene fra Floyd. Dessverre har de sluttet å selge dem, noe som er dumt da Martines kjoler begynner å bli nokså små i str nå.

Untitled2

Martine kunne selv velge hvordan hun ville ha håret, og denne dagen ville hun ha en «dott med blomster i». Jeg ble egentlig litt sjokkert, for hun går så og si aldri med «dott». Men ville hun ha «dott» skulle mor fikse en «dott». Jeg syntes hun ble så sommerlig og herlig der hun ruslet ned til nabojenta – klar for 2 1/2 time med burdag.

Untitled

Del innlegget mitt

8 thoughts on “Flowergirl ♡

  1. Åå, denne frisyren hadde vært perfekt i et bryllup jeg skal i snart!! Er nok ikke vanskelig å lage, men kommer det fremgangsmåte? :-) Og hvor er blomstene fra?

  2. Så nydelig.. Kan du komme med fremgangsmåte på frisyrer, eller eventuelt linke til der du finner det. jeg har nemlig også ei jente som elsker å pynte seg, desverre så er ikke mammaen hennes sånn verdensmester i annet enn hestehale.. hehe..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *