Ja da var alt vi eier og har inne i huset! Jippii. Alt står så klart i esker, og det å få pakket alt ut er ett prosjekt alså! Men blir deilig når jeg endelig blir ferdig. Gleder meg til å gå å pusle litt rundt å innrede akkuart sånn vi vil ha det!:) I dag har jeg også vasket ned den gamle leiligheten, slik at Marte og Petter fikk flyttet inn.


Benjamin og Kristoffer flytter inn noen av tingene våre. (Bildet er tatt med mobil, derfor dårlig! Men bedre enn ingenting eller hva?)

Fikk også beskjed om at sofan vi har bestilt var kommet i dag. Snakk om bra timing da. Hehe. Bestilte den for 2 mnd siden, og fikk beskjed om at den skulle komme i slutten av august/begynnelsen av september. Kristoffer og Benja dro spente avgårde for å hente den nye store gode sofan vår. Den var i 3 deler + en stor puff. Når vi skulle sette opp siste delen så vi at den var i en annen farge. ÆSJ. Og når vi oppdaget dette hadde dem stengt for 10 min siden. Så vi får reise opp imorgen og bytte den. Men sofan er såpass stor at vi sitter alle 3 i hver vår del og koser oss.


Kristoffer er spent på vår nye sofa


Sofan får dere nok ikke se enda, men her er en smakebit ;)

Nå er vi alle 3 slitne, så nå sitter vi å spiser pizza og ser på date movie!:) Flott film for oss med dårlig humor.. Ha en fin dag alle sammen ute i bloggverden.


Rå film som er basert på parodi av andre ungdomsfilmer..


Big one, triple cheese til kvelds

Del innlegget mitt

One thought on “Flytting på litt over 24 timer..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *