I andre etg har vi ett bad og ett toalett. Siden dette ligger vegg mot vegg har vi lyst til å slå dette sammen, og lage ett større bad. Vi har jo toalett i 1.etg også. Så derfor er det ikke noe «must» med seperat bad/toalett oppe. MEN så kommer problemet.. Vasken/dusjen/toalettet osv ligger mot veggen som skiller disse to rommene. Så skal vi rive denne veggen blir det en stor og dyr jobb. Så derfor blir nok ikke dette gjort noe med enda..

 Prospektbilder.. Så dette er slik de forige eierene hadde det

Jeg liker IKKE tapeten på badet. Det ser ut som fliser, men det er faktisk tapet. Heldigvis! Mindre jobb å fjerne..:) Jeg har jo lyst til å male over, men har drøyd det siden vi etterhvert vil slå inn veggen. Vi har også hatt ett badekar og en dusj. Veldig kjekt med begge deler, da Martine bader masse! Men det ser jo ikke veldig fint ut, da dusjen kommer litt foran badekaret..

 Veldig grei str på badet. Men var ikke noe fint med badekar bak dusjen. Og flisene på badet er ikke helt min smak.

MEN her om dagen skaffet vi oss steamdusj! Det er boblebadekar, med vegger rundt hele og med tak. Den har det meste! Radio, vann fra tak og vegger, telefon, forskjellige lys osv! Så dette blir veldig bra! Har ikke fått tatt noe bilde av den enda. Men det kommer når den er kommet på plass. Mens jeg var på jobb i går bærte min kjære ned badekaret og dusjen alene (!!). Og i dag har vi sammen bært opp og satt sammen steamdusjen. så nå må vi bare kjøpe inn noen få deler, og koble alt på. Det var vist en stor nok jobb i seg selv forsto jeg det som…

Men nå som vi får fikset litt opp på badet, har jeg bestemt meg for å male veggene også.. Gjøre det litt koselig der inne! Så har jeg sittet å sett på farger da.. Har i grunn falt litt for fargen «delikat» fra jotun. Vil gjerne ha en  farge med brunt i, for at fargen skal være varm og god. Men flisene har noe grått i seg, og listene er grå. Derfor er «delikat» perfekt! For den er det brunt og grått i. Fargen er ikke for lys, men heller ikk for mørk. Jeg vil ikke ha en veldig lys farge på badet. Men veldig mørkt blir jo heller ikke noe bra. Har trenkt litt på å ha en vegg med en mørkere farge, men vet ikke om dette blir noe fint på badet vårt..

Den mørke fargen heter krydder. Mens den lyse (ved peisen) er delikat..
Her er kun delikat på veggene. Slik at dere får sett at den ikke er for lys! Kunne se litt lys ut i forhold til den mørke veggen på forige bilde.

Så til uken får jeg ta en tur å se på litt farger.. Og vær så snill. Kom med tips og forslag!!! :D

Del innlegget mitt

3 thoughts on “Forandring på badet

 1. Da var dusjen skrudd sammen, HUFF og mye greier… God jeg ikke viste det på forhånd, da hadde jeg vel aldri startet på det. Nå mangler det bare å koble den til vannet, så må leke rørlegger imorgen tenker jeg. Men har jo dusj fra det gamle badekaret så Martine har testbadet idag, og det falt i god smak. Med musikk og lys. Men ikke noe bobler helt ennå…

 2. Synes «delikat» var en fin farge, lyst er fint og delikat på et baderom:)) Burde ta med deg en stor fargeprøve hjem, og se hvordan det blir i forhold til lister og baderomsinnredning, tror det blir bra uansett! Steamdusjen/badekaret blir sikkert deilig:)

  Ang. tv hos oss, mannen i huset har gutterom som vi har tv i men det går ikke ann å se tv på det, fordi vi har ikke sånn boksgreier:) Men vi bruker det til å se filmer på søndagskveldene, det er kos:) Men det kommer ikke i min stue:)

 3. Så moro med baderoms make over, det gleder jeg meg til å se :)
  Den dusjen høres super ut, og skjønner det var litt av et prosjekt og montere. Vi skulle montere et enkelt men stort dusjkabinett, det tok tid, mye feil montering og masse latter… hehe.

  Har ikke så mange tips å komme med, bare husk å kjøp en maling regnet for våtrom.

  Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *