Det nærmer seg slutten av svangerskapet. 29 uker er gått, og det er kun 11 igjen. Vi har kjøpt litt utstyr og sånt underveis, men nå er det vel på tide å begynne å se over hva vi mangler og hva vi må kjøpe inn.. :) Vi holder på å lage en liste over hva vi nå har og hva vi trenger.

Noen av tingene vi har kjøpt inn er

Creeps kombivogn, creeps paraplytrille, stellebord, lekegrind, noe klær/leker/sengetøy/bamser, dyne osv..

Litt av forberedelsene:

Igår kjøpte vi oss filmkamera, slik at det er i boks før lille Martine kommer. Vi har jo ett digitalkamera som vi også kan filme med, men ønsket oss ett skikkelig kamera slik at vi kan få alle de uerstattelige minnene på skikkelig film! :) Det er godt å ha det i boks før lille Martine kommer. For da kan vi filme forberedelsene, fødselen og Martine sine første minutter :D Dette ser vi frem til! Så er det bare det å være flink nok til å bruke kamera og lage filmer, og brenne de på dvd. Jada, skal nok klare det.

Vi har nå spart opp penger til en tørketrommel, og har plukket ut en vi likte. Godt å ha den på plass før lille nurket kommer. Blir litt enklere da :) Etter masse leting og oppsjekking på nettet fant vi en bosch kondens tørketrommel. da vi igår skulle se etter denne fant vi fort ut av at dette var ikke så enkelt som vi hadde trodd. For nettop denne maskinen var visst veldig populær, og var utsolgt overalt. Butikkene får den inn igjen, men ikke før i slutten av Februar. Det er jo så lenge å vente. Jeg tok noen tlf idag, og fant ut at det var kun 2 butikker i hele Norge som hadde denne inne. Blandt annet Sandefjord. Så gal og utolmodig som jeg er ba jeg de holde av denne maskinen ut dagen. Så planene i dag er å dra til Sandefjord å hente denne. :)

Imorgen skal vi på besøk til mormor og besteball. Der skal vi spise middag og kose oss. :) Kristoffer skal hjelpe besteball med å se litt på datan hans. Fikse noe antivirus program. Kristoffer er jo hele familiens datahjelp. Hehe. Så når vi først er der skal vi opp på loftet å hente vuggen som Martine skal ha. Denne er tante sin, men vi skal låne denne. Har ikke sett den før, kun hørt masse skryt om den. Så gleder meg til å se den!

Fremover har vi planer om å dra på barn og utstyr og bestille Maxi Cosi bilsete med base. De hadde ett godt pakketilbud der, som vi tenkte vi skulle benytte oss av. Sparer noen lapper på det :)

Barnesengen hadde vi jo også arvet av tante. Denne var av tre. Men sta som jeg er har jeg veldig lyst på hvit seng. Vi har i tilegg fått en komode som vi skal ha klærne til Martine i. Denne ville jeg også male hvit. Etter mye undersøkelser og nettips kom vi frem til at det å male sprinkelsengen er VELDIG mye jobb. Samtidig som det koster like mye som å kjøpe en ny seng. Så da ble vi enige om å ta en Ikea tur å kjøpe seng og madrass. Vi har jo en madrass her, men tror ikke den passer til sengene på ikea.

Vognpose (voksipose) skal jeg kjøpe av en kollega på jobb. Hun hadde en vognpose som nesten ikke var brukt og som var omtrendt god som ny, som vi kunne få billig. Så hvorfor bruke 1000-2000 kr på ny pose, når man får en som ser ny ut for under halvparten av prisen. Disse kan jo vaskes i maskin, så da er det jo ikke noe problem.

Vippestol med vibrasjon, uro og lyd skal vi også kjøpe inn. Dette er noe vi skulle få av tante og onkel :) Vi skulle bare plukke ut den vi ville ha. Greit å gjøre det på den måten, for da kan vi få akkuart den vi vil ha :)

Dette er noen av forberedelsene vi har satt igang nå denne uken og evt. neste. Og som sakt tidligere holder vi nå på å få en oversikt over hva mer som må kjøpes inn. Er jo så mye småtteri! Hehe.. :) Har noen noe forslag om noe lurt vi burde ha på plass før lille nurket kommer? Eller noen som skal selge noe småtteri billig så rop ut!:)

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *