Ja.. så var det barnevelsignelsen. Må vel begynne å tenke på den? Hehe. Vi har såvidt snakket med pastoren i Troens Liv bibelseneter (der jeg er medlem), og han vil gjerne velsigne lille Martine. Vi skal ha selskap hos mamma og pappa etterpå. Vi tenkte å ha velsignelsen i juni :) Så tiden fremover nå må vi planlegge tid, gjester, mat, kaker, dekorasjon, inbydelser, takkekort. Ja alt sånt. Gleder meg masse til å starte på forberedelsene, men tror nok det blir en utfordring også.

Her kan du lese litt om hva en barnevelsignelse går ut på. Vi mener at Martine selv skal kunne ta valget om når hun vil døpes, og vite hva det vil si før hun gjør dette. Vi vil ikke ta valget for henne. Martine vil bli bedt for og velsignet. :)

Selvom dette ikke er en dåp blir selskapet etterpå omtrendt helt lik som ett selskap man har i en dåp. Hadde satt stoor pris på litt tips og ider fra dere der ute. Gjerne noen tips om forskjellige sider med inspirasjon :) Siden jeg har startet med scrapping, tenkte jeg å kansje prøve å scrappe litt invitasjoner og dekorasjoner :)

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *