Dere er vel ikke lei «hageblogging» enda vel? Det er virkelig tiden for hagearbeid nå, og dette er noe jeg syntes er utroolig spennede!!:)

 Steinbeddet bak garasjen fikk en liten shining..

Sola har stekt, og det har vært blå himmel.. Det er lørdag, og alle tre har hatt fri fra skole/jobb/barnehage. Dagen har vi derfor tilbringt utendørs. Deiilig! Som jeg har skrevet tidligere har vi pratet endel om å invistere i tujahekk denne våren. Og da er jo denne tiden perfekt for plantingen.Vi har pratet med forskjellige hageselskaper, og de skal ha 59 kr per tuja. I går var det jo dagstilbud hos hageland, alså 49 kr per tuja. Og da mannen dro for å hente den ble siste lass tatt rett foran nesa på oss! Vi skal jo ha 150 tujaer, så prisen hadde litt å si her.. Men skal vi rekke å få opp tuja, må det gjøres i påska.. Så da blir det nok innkjøp til tirsdag (holdt av..) for 59 kr per stk. ROP ut om dere vet om noen tilbud :)

 Den ene delen vi ble helt ferdig med i dag..

Finn.no er en kjekk ting!!:) Siden vi vil ha tuja rundt hele gården vår skal vi ta vekk noen gamle hekker her og der. Det er jo litt av en jobb da.. Så jeg la det ut på finn.no. Kom å grav den opp, så får dere den gratis.. Og hvem vil ikke ha gratis hekk? Så i dag kom det to mannfolk som gravde opp den gamle hekken for oss, og kjørte avgårde med den..

Bilde av hekken som skulle bort..
 Og der var hekken borte..

 Her er bilde fra i fjor sommer.. Her ser dere treet vi fjernet med bilen.. Og resten av buskene fortsatte mot venstre for treet.. Kan se litt stusselig ut nå, men det blir nok bra når vi er ferdig med planene våre..

Vi har jo en gammel jordfreser, som mannen hadde planer om å bruke på de 75 meterene vi skal ha tuja. Men den ville ikke starte.. Etter masse motorskruing gav vi opp, og staret for hånd.. Litt av en jobb, men fy så bra det blir!

 Tror mannen var litt vel lei etter noen timer…

Martine har storkoset seg ute med oss hele dagen. Hun elsker å være ute, og særlig når hun får med seg litt leker. Jeg prøvde å hjelpe til litt med småting, men må jo ha endel pauser.. Og siden det å sitte ikke er så behagelig om dagen tok vi likegodt ut en madrass som jeg lå å slappet av på innimellom. Så fikk jeg sola meg litt å :)

 Martine koser seg i teltet.. Mor lå ved siden av teltet på madrassen.. Tar på å snart være høygravid,..

Som sakt gjorde jeg litt småarbeid.. Fikk klipt ned rips og solbærbuskene. Noen skal flyttes, mens andre skal kastes. Som sakt har vi endel småbedd her hjemme, og noen av dem har vel ikke sett et hageredskap på mange år.. Så i dag ble det beddet som går langs garasjen som fikk litt oppfriskning. Jeg har raket litt i steinbeddet (bak garasjen..) Her er det vel litt småtteri som burde gjøres, men det er ikke førsteprioritering nå.:P Litt luking av ugrass i grusen er gjort..:P Ja, for det er vel bare sunt å bevege litt på seg, bare en lytter til kroppen.

 Beddet som ble tatt i dag..

Martine har som sakt koset seg i sola.. Og en liten stund syntes hun vel at hun trengte litt mer solkrem, så dette fikset hun opp i selv..:P *Kremt..*

Bildene sier vel alt…
Del innlegget mitt

3 thoughts on “Forberedelser til tuja + mer hagearbeid…

  1. Blir aldri lei hageinnlegg :)
    Så gøy å følge med, og kanskje får jeg noen ideer. Vil også gjøre noe med hagen, men aner liksom ikke hva :p

  2. Så flink du (og kristoffer) er på uteområdene deres! :) Blir kjempe bra, og bra du lytter til kroppen :) Å som du sier så er det vel bare godt å lee litt på seg så lenge man føler det er greit for kroppen :)

    heheh.. er jo viktig med solkrem da :) hehe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *