Beklager lite blogging, men en god oppdatering vil komme. De siste dagene har gått i mye jobb. Og i dag har hele dagen gått i husvask, kakebaking, ballongoppblåsing, striping av hår osv. Rett og slett en full dag! Imorgen har jeg fri fra jobb, og jeg skal gjøre ferdig siste rest før stuen her hjemme fylles opp av familien!

Martine har hjulpet til med husarbeidet.

Annie har vært her og hjulpet til idag..

Mye gode kaker ja.. Resultatet får dere se imorgen!:)

Men dette er HELT klart en jentebursdag!!;)

Hvordan dette ble får du se imorgen :)

Jepp, du leste rett. 100 stk. Så vi har hatt jobben foran oss. Har ikke blåst opp alle da. Ble litt i det meste laget..

Til slutt ikveld har jeg endelig fått hivd i noen nye stripet i håret. Nå var det blitt så mørkt og livløst.. Dette er da «før» bilde.. «Etter» bilde får dere se imorgen!:)

Rart å tenke på at det faktisk nå er ett år siden jeg lå på sykehuset. Akkuart på denne tiden lå jeg i sykehussengen og var SÅ spent.. SÅ lei, men samtidig SÅ glad. For jeg hadde blitt satt i gang med modningsgele, men det tok tid.. Hele 3 dager. Etter dem 3 dagene satte de meg igang med å ta vannet, så sette meg på drypp. Dryppet startet vel å fungere rundt kl 13-14.. Og kl 18.55, 3 mars 2009 kom min lille prinsesse til verden. ååh, kjenner det nesten kommer en tåre i øyekroken når jeg tenker på dette. Det er bare helt utrolig spesielt! Det å se sitt barn for første gang, det å få føde sitt eget barn.. Det kan bare ikke beskrives.. Det er noe som MÅ oppleves. Det beste som har hendt meg noengang..

Mye registrering iløpet av dem 3 dagene på sykehuset

Ler her, her og her for å lese litt om det jeg blogget mens jeg lå på sykehuset å ventet på lille snuppa vår :)

Pappan sammen med Martine dagen etter hun ble født.. Åh, *sukk* som jeg elsker disse to!

Som jeg har skrevet her fler ganger, så skal dere få se bilder av kakene, av håret osv imorgen. MEN må ikke love dere noe, siden jeg enda ikke vet hvordan morgenkvelden blir. Skal prøve å få til ett blogginnlegg, men vil såklart ikke love noe! Ha en flott kveld alle der ute. Nå er det natta her.. Nå skal jeg krype inn i armkroken til min kjære. Ååh, kos <3

Del innlegget mitt

2 thoughts on “Forberedelser

  1. Gratulerer så mye med 1 års dagen til prinsessa <3 Håper dagen blir kjempe fin! Gleder meg til å se hvordan den bamse kaken blir ;) Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *