Mange har spurt om hvordan første turndagen gikk. Jeg var jo nokså sikker på at dette kom til å falle i smak hos Martine, da hun elsker å bruke kroppen. Elsker å leke, løpe, herje, danse og synge. Hun er som regel den som er veldig frimodig og som hyler høyest av glede. Hun går jo i bhg der dem møter en annen bhg 2 ganger i mnd, og hun går på babysvømming. Dette har gjort henne tøff når det kommer til det å være med andre barn. Hun er ikke lengre så usikker og utrygg som hun var før..

Men da vi kom på turningen ble plutselig den tøffe Martine veldig beskjeden.. I barnehagen den dagen hadde dem hatt besøk av en annen bhg, og hun hadde i tillegg ikke villet sove noe. Så turningen med en overtrøtt og sliten jente gikk ikke som forventet. Hun ville ikke være med på noe, ingen fikk lov til å verken se eller ta på henne. Mamma skulle helst «bæææle (bære)» hele tiden..

Men innimellom glemte hun seg litt. Da løp hun rundt og koset seg. Skrattlo og koset seg.. Så vi fortsetter en stund til, og ser om hun etterhvert kommer inn i dette. Slik er det jo med barn. Noenganger trenger dem litt tilvending. Etterhvert som hun blir tryggere både med apparater og menneskene tror jeg hun kommer til å få stor glede av dette.. I tillegg tror jeg turningen blir litt bedre om hun vil sove samme dagen..:) Det har en del å si her i huset iblant.. Men det er jo opp til Martine. Hun har sine meninger….

Jenta vår var i allefall nydelig i sin lille turndrakt og turnsokker(sko).. Den stolte mor måtte ta noen bilder..:)

Del innlegget mitt

2 thoughts on “Første dag på turning

  1. Hihi, det blir ikke alltid som en planlegger med barn. Søt var hun i hvertfall <3
    Sofaen er kjøpt på Skeidar for i underkant av 7000,- Super billig, og det er ikke engang noen salgspris. Kjempefornøyd! God kveld :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *