I går var det dagen «derpå». Da vi våknet koset vi oss med frokost før det var «titte på pakkene» tid. Vi koset oss med å se på alle pakkene til Martine, og pakke dem opp. Martine storkoset. Smakte og lekte med alt og hylte høyt av glede. Jeg elsker morgen på første juledag. Den er hærlig.

Senere på kvelden dro vi på graven til Kristoffer sine besteforeldre og tente lys for dem. Utrolig vakkert det er på kirkegården i juletider. Det eneste som var synd var at det var så utrolig mye snø at du så ikke alle gravene. Men fint å se alle dem som har fått ett lys for seg i juletider. Og såklart tenker man mye på dem man savner når man er ett slikt sted. Det er fler jeg savner stort, men mest av alt tenkte jeg på vår kjære Tom Rune. Mange tanker også til hans familie. Denne tiden er ikke enkel for dem. Etter vi hadde vært på graven fikk vi nydelig middag hos svigermor. Stek med tilbehør. Deilig.


Kvelden tilbringte jeg sammen min hærlige Anne Elisabeth og Hilde. Du kan lese og se bilder fra kvelden på Annes blogg her.

Del innlegget mitt

One thought on “Første juledag

  1. Nei familien hans har det ikk lett i disse tider.. Han liger gravlagt rett ved siden av tante,så blir liksom to fluer i en smekk for meg.
    Tente lys for dem på lillejulaften!

    Savnet blir ekstra stort i juletider

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *