I dag har vi hatt stuen fylt med 28 herlige mennesker. Mitt søskenbarn ble nemlig konfirmert idag, og selskapet tilbydde vi å ha her hos oss.
Jeg og tante har sittet en god stund nå og planlagt bordpynten og alt det andre rundt. Jeg er jo ei jente som elsker å stelle i stand selskaper, SPESIELT når det har et tema! Tante gav meg et ord..: Fotball..
Utsiden.. 
Min svigermor hjelp til med å gi oss inspirasjon til bordkort som hun har brukt til sin sønn da han var konfirmant. Step by step av disse kommer etterhvert om dette er av interesse?
Ellers kom Kristoffer med den geniale ideen om å bruke fotballer som «vaser» til blomstene. Dette ble utrolig kult og noe som ingen hadde sett før. Så dette er alså orginale fotballer som er klippet om til vaser.
Ellers hadde vi en turkis løper med en tøff fotballløper over. Imellom blomstene hadde vi helt enkle sølvlysestaker med svarte lys. Vi prøvde ut med både hvite og svarte lys og vi var vel begge enige om at bordet ble SÅ mye tøffere med svarte lys..
Serviettene har min tante laget og jeg ble superimponert over dem.. De er da fotballskjorter i riktige farger i forhold til konfirmantens fotballdrakt.. Film om hvordan dem lages kan du se HER
Over konfirmanten har flinke ALRUTO sydd en fotballvimpel til anledningen.. Jeg ba om en fotballvimpel med lyseblått og grønt i.. Pluss at det skulle stå «Vegard» på vimpelen. Jeg syntes den ble råtøff og den passet jo rett inn i pynten. Vimpelen ble virkelig prikken over ièn. Konfirmanten likte også vimpelen så den ble med hjem til gutterommet hans.
På veggen laget vi bildevegg der vi formet bildene som et hjerte. Vi festet bildene ved å bruke dekortape, noe som gjorde selve hjerte enda tøffere..
Dere som følger meg på instagram har jo også sett at vi har valgt å fjerne «platået» som sto i karnappet. Jeg har store planer for dette området etterhvert.. Men mer om det får dere se senere. Det ble iallefall vanvittig stor plass når vi tok dette bort, og derfor hadde vi koldtbordet her. Senere ble det også servert kaker der.
Spisestuebordet vårt ble brukt til koldtbordet.. Mens sofaen… Den havner her:
Jeg syntes at sofaen inni partyteltet ble SÅ koselig at jeg fikk bare enda mer lyst på hjørnesofa i rotting inni her. Det har jo vært drømmen siden vi flyttet inn… Resten av uteområdet hadde folka fiksa opp med blomster, raking og kosting.. På bildene er det jo litt leker og slikt overalt men det var jo det som var så kjekt med å ha konfirmasjonen her hjemme.. At ungene kunne gå å leke som dem ville..
Siden jeg har deltatt så mye på forberedelsene har jeg også MASSE å dele. Så derfor deler jeg opp innleggene litt. Noen som er spent på kakene?..
Del innlegget mitt

13 thoughts on “Fotballkonfirmasjon: Dekorasjonen

 1. Fy søren så stilig:-)) De fotballvasene var bare helt geniale! Gleder meg til å høre om resten!! Hilsen Ann

 2. Jeg blir litt målløs – helt fantastisk!
  Fotball-vasene er definitivt noe av det mest geniale jeg har sett :)
  Gleder meg til å høre mer om hva dere gjorde :)

 3. Så flott det ble, og så generøs du er som tilbydde deg å holde det hjemme hos dere! Det var imponerende! Skal selv ha konfirmasjon kr.himmelfartsdag, så ser frem til innlegg om både koldtbord, kaker og alt! Forhåpentligvis iløpet av uken som kommer. ;)

 4. Så utrolig kreative dere er, kjempe flinke :)
  Bordene blei jo super flotte og skjønner godt at konfirmanten ble fornøyd ja ;))
  Gleder meg til å se kakene hihi :P

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *