Søndagen tilbringte vi dagen med familien Mæla.. Vi startet dagen med fotoshoot av barna våre. Må jo få med de fine høstfargene nå som dem er her! Er nok ikke lenge før alt er dekket av snø.. Magnus sto for dem fleste bildene. Rebekka har lagt ut endel av bildene HER.

Etter fotoshooten var vi i eventyrfabrikken å fikk ut litt krutt. Veldig morsomt. Barna elsker stedet, og det er helt klart at det blir mange fle turer opp dit. Pappaene tok også nokså av, og ble som barn igjen for en liten stund.. Det var vel nesten dem vi måtte dra ut derifra når klokken nærmet seg 18.00.. Magnus og Rebekka sto også for fotograferingen inne på eventyrfabrikken, og bildene kan du se HER..:) Jeg har ikke lagt over bildene enda, så linker bare til bildene som Rebekka har lagt ut..:)

Kvelden ble (som skrevet tidligere) tilbringt med en god film, god mat og kjærestekos på sofan. Mens barna sov fredelig nede i hver sin seng..:) Bildene som jeg har lagt ut i dette innlegget er kun noen av dem bildene som jeg tok denne dagen..:)

Del innlegget mitt

3 thoughts on “Fotoshoot med Martine og Thea Emilie

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *