Da vi flyttet inn i huset for litt over 3 år siden pusset vi opp Martine sitt rom. Det ble et sukkersøtt rosa rom, siden hun elsket rosa! Det ble småmøbler og rosa detaljer. Hun har utrolig mye glede av rommet sitt, da hun er veldig glad av å ha litt «alenetid» på rommet. Slik har hun vært siden hun var liten.

Untitled121

Martine er fortsatt glad i rosa, men har begynt å bli mer glad i andre farger også. Møblene begynner å bli veldig små for den lange kroppen. Og kjolene hennes er alt for lange til det lille opphenget. Hun har fått på plass skriverpult, og har helt klart andre bruksområder på rommet sitt nå. Derfor har jeg lovet henne at vi sammen skal pusse opp rommet hennes i høst. Hun skal selv få være med på å bestemme farger og innredning, slik at hun får det akkurat slik hun ønsker. Regner med at vi kommer til å selge unna noen av disse småmøblene også.

MG_8490_0161-800x533

Jeg leter rundt etter inspirasjon til jenterom. Jeg bruker mye pintrest, da det ligger utrolig mye flott inspirasjon der. For dere som ikke har oppdaget «pitnrest» enda – ANBEFALES! Har du noen gode sider med inspirasjon til jenterom/gutterom, eller noen gode ideer til rommet over så legg igjen et lite pip under. Matias sitt rom står nemlig for tur etter Martine sitt :)

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *