Soverommet er straks ferdig og klar til visning! Vi har laget omtrendt alle møblene der inne selv, og det er utrolig moro å ha noe så unikt og som ingen andre har lik!

En av tingene Kristoffer laget var avlastningsbord/konsollbord. Det er et område på soverommet der vi ikke har brystpanel – av den grunn at det har stått et skap der tidligere. Siden vi har pusset opp soverommet på «lavbudsjett» fant Kristoffer ut at han laget sitt eget bord i nøyaktig riktig str! Og det ble superbra..

Tidligere hadde vi et salongbord med glassplater i. Den ene glassplaten der knuste (av en liten lekehammer!!) så vi valgte å bruke bena til bordet, da dette var så nydelig. Kristoffer kjøpte inn hobbyplater og målte det til. Han slipet også sidene for å få det rundt på kantene..

_MG_0873_7684 _MG_8170_9985

Deretter var det klart for en «touch» av Veronika. Jeg blandet malingen «kaffe latte», «muskattnøtt» og «diskre» og blandet dette med ca 70 prosent vann. Da får man sin egen «beis». Avsluttet med et par strøk klarlakk over (3stjerners) så er det slitesterkt som bare det.

_MG_9268_1053

Jeg er strålende fornøyd!

Del innlegget mitt

2 thoughts on “Fra stuebord til avlastningsbord

  1. Jeg elsker oppussing og endringer i mine interiør. Sist ble jeg lei av et bord i spisestuen – det var allerede ganske gammel, for stor og helt passet ikke med resten av møblene og karakter av interiøret. Jeg begynte å sjekke tilbudene fra ulike nettbutikker, fordi jeg ikke kunne finne noe i lokale butikker. Bordet fra butikken Front fanget mitt øye. Det var en modell Juliet – meget moderne, i form av en sekskant. Jeg bestemte meg for å kjøpe den fordi det passet perfekt inn i min spisestuen. Forsendelsen var rask, og ved montering og innstilling av møbler viste det seg at det i virkeligheten ser enda bedre enn på bildene.

  2. Så bra det ble, å så moro og kunne lage noe av noe gammelt som er ødelagt :D

    Ha en fin Onsdag,
    Klemmer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *