Det begynner å ligne noe i loftstuen nå, og det er så utrolig morsomt å se! Jeg elsker loftstuen vår, da den har et utrolig fint panel liggende på veggene. Pappa har virkelig et øye for detaljer, noe som stråler igjennom hele huset. Alt fra lister, dører, takpanel osv har flotte utskjæringer og detaljer som er helt unike! Det er også en av grunnene til at vi velger å male alt – og ikke bytte ut. Både fordi det ville kostet en formue å ertsatte med det samme + at det er veldig morro å ta vare på det mamma og pappa har skapt sammen.

IMG_9327_1179

Jeg har delt loftstuen inn i to. Den ene delen er ferdig malt – det vil si tak, lister og vegger. Den siste delen er litt større og er nå helt ferdig grunnet. Nå venter et strøk hvitmaling på tak, lister, karmer og dører – mens veggene venter på 2 strøk maling. Vi har valgt malingen «kalk» og jeg er utrolig fornøyd med resultatet..

Da jeg skulle i gang med siste del av stuen kom plutselig en herlig venninde å hjalp meg. Så vi tok et strøk grunning på hele andre delen av stuen på bare noen få timer. Det hjalp veldig! Til nå har jeg malt hver eneste lille bit i huset helt selv, så det var veldig godt å få litt hjelp. Mannfolka våre snekret videre på det som skal bli spisestuebord! De er så utrolig flinke, og jeg gleder meg såå til å vise dere resultatet.

IMG_9324_1176

Mens vi damene malet fikset mannfolka pizza mens de passet barna. Herlig! Etter ungene var lagt fortsatte vi på malingen, mens mannfolka dro ned på verkstedet for å snekre dette bordet.

IMG_9317_1169 _MG_9323_1175

Nå begynner loftstuen å nærme seg ferdig, noe som er helt sinsykt. Jeg så for meg at dette kom til å ta flere mnd, men neida. Når jeg først setter igang klarer jeg liksom ikke helt å legge fra meg malingskosten med det første.. Når all malingen er ferdig skal vi legge nytt gulv. Så var det bare HVILKET gulv.. Jeg har tatt med meg to prøve fra byggeriet, men jeg får ikke bestemt meg. Jeg er egentlig mest for det grå, men er jo veldig skeptisk på om det blir for mørkt? På en side er det jo kjekt med mørkt gulv på et lekerom da ikke så mye syntes på det. Samt er jo loftstuen veldig stor og lys, så et mørkt gulv kan kanskje gå? Eller jeg kanskje må se etter flere gulv…?

_MG_9380_1185

Del innlegget mitt

10 thoughts on “Fremgang i loftstuen – valg av gulv

  1. Jeg elsker at alt er lyst og lett, så for min del likte jeg det lyseste gulvet best :)

    ♥ Lizbethosnes.com

  2. Hei!
    Jeg tipset deg faktisk om fargen «kalk» da du hadde et innlegg tidligere om fargevalg til kjøkkenet. Vi har denne fargen og er utrolig fornøyd med den! Jeg ville faktisk gått for det lysere og «lunere» gulvet til denne fargen. For det første er gråtoner på vei ut og «kalk» har en «varm» knekk i seg som lett kan kræsje litt med det mørke grå gulvet synes jeg. Man ser faktisk bøss, støv osv. lettere på mørkere gulv, bare ikke gulvet er så lyst at det nesten er hvitt da! Ser veldig fint ut forresten! Dere er råflinke på å se muligheter og å pusse opp forøvrig! :)

  3. Wow,gleder meg veldig til å se rommet ferdig..dere er så flinke og effektive:-)) Jeg syns gulvet øverst på bilde var det aller fineste! Kan jeg gå spørre hvilket type gulv det er? Er på jakt ettet nytt gulv selv:-) klem fra fast leser i nord

  4. Nå har jeg fulgt bloggen din lenge (mye pga oppussing/interiørinteressen min), men aldri kommentert før. Synes dere får det veldig fint hjemme. I forhold til valg av gulv, vi har nylig pusset opp nesten hele huset selv og gikk for grått gulv. Var selv veldig skeptisk til å få en så stor flate med grått, men har ikke angret et sekund. Det eneste minuset er at det er vanskelig å få til å gjengi korrekt farge på bilder ;) støv og sånt vises ikke så godt heller og det er jo greit. Ville absolutt gått for det grå. (vi har «grå» vegger også, med hvite lister, dører osv.) Lykke til med valget!

  5. Her så jeg det enda bedre enn på instagram, synes det lyse var utrolig kult sammen med den fargen dere har valgt på veggen. Det var et utrolig pent gråskjær i det som gikk igjen i veggfargen. Jeg synes det ble litt trist med det mørke, men smak og behag. Tror kanskje det lyse vil være litt mer varig også, når gråfargen forsvinner av moten igjen. (og ang hva som synes, vi har mørkt gulv nede og man ser ALLE små støvkorn og støv som samler seg, på kjøkkenet synes også alle smuler, ALT! Her blir det lysere gulv neste gang!!)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *