Puh, det går fremover i en rasende fart på garderoberommet.. Forige innlegg som handlet om garderoberommet var om at vi nettopp hadde lagt tak. Vel, det har skjedd mye mer siden den gang. Mange har fått sneek peek på instagram (veronikadoli)..
Gulvet er nå ferdig lagt, og trappen er ferdig dekt til med gulv. 

Alle veggene har blitt sparklet, pusset og gurnnet 2 ganger…

 Snille svigermor hjelper til!

SÅ mye bedre hele rommet ble når det fikk lysere farge på veggene.. Dette er jo så moro! 
Først ville jeg ha mønsteret tapet.. Så bestemte jeg meg for stripete tapet.. Og igår når vi bestilte tapet ombestemte jeg meg jaggu igjen! Så nå har vi valgt jotun «teblomst» farge på noen av veggene, mens kun noen få vegger skal ha tapet.. Jeg har trua! Men kjenner jeg er så imarrii spent!
Dørene er malt og det samme er karmene..
Er nok ikke lenge før det blir en ny oppdatering om garderoberommet, for det her går unna! Snart kun tapetisering og listing igjen.. Deretter det aller morsomste av alt! Innredning… 
Vi har handlet inn alt vi trenger av skaper, kommoder, stenger til å henge klær på osv. Nå mangler vi kun noen holdere til stengene som vi hitill kun har funnet på ebay. Deretter sleit vi SÅ med å finne noe til skoene. Vi har satt av en hel vegg (skråvegg) til sko og ønsket at den skulle henge rett ut fra veggen uten en hylle osv. Dette var jo helt umulig å finne. Ikealøsningene osv ble umulig pga skråtaket.. Men vi var på rett plass, til rett tid. I går var vi kun innom brotorevt i 3 min for å kjøpe hårfarge, og på vei ut så vi en skobutikk som holdt på å flytte. Kristoffer gikk inn og spurte etter sjefen. Jeg hadde IKKE trua og ble nesten ikke flau. Men jaggu sa sjefen at alt hadde blitt kastet i en container på utsiden og at det ble hentet ikveld. Vi tok bilen bort å fikk med oss MASSE skohyller, gjennomsiktige skohyller og skooppheng! Dette kunne jo IKKE blitt bedre..
Del innlegget mitt

2 thoughts on “Fremgang på garderoberommet..

  1. Så spennende! Gleder meg vilt til å se det ferdige resultatet, dere er så knall flinke!!!! :D
    Hehe, så kjekt at dere fikk slikt utstyr da,(perfekt timing hehe) så at de dreiv å reiv ned fra skobutikken samme dag.. :)

    Dere er flink, stå på!
    Klem :) :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *