Mandagen var en «fridag» og derfor skulle den nytes!! Jeg tok med meg barna og naboen Hanne og Alida og gikk ned i barnehagen på akebrett. Det er alt for sjeldent vi får gått til barnehagen i disse dager, så derfor var det på høy tid. Ungene elsket det!
Jeg og Hanne shoppet inn til juleavslutningen, lunchet hjemme hos Hanne og baket kake til kvelden (skal ikke ta på meg skryt av den men..) Selvom vi hadde mye å gjøre så nøyt jeg hvert sekund!
Kvelden skrev jeg om på mandag, men her kommer noen herlige bilder jeg tok før alle andre kom..:
Ikveld har jeg vært på «grøtfest» hos onkel Mats (Kristoffers bror som bor i PUbolig). Det var kjempe koselig og ungene storkoset seg.. Bilder kommer imorgen!:)
Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *