Jeg er overveldet og rørt over mange fine tilbakemld på mitt siste innlegg. De siste månedene har jeg blogget nokså aktivt og jeg har jo sett at lesertallene er der. Men det har vært ekstremt lite tilbakemeldinger og aktivitet – så det er veldig koselig å fysisk se at det sitter trofaste lesere der ute å følge aktivt med. :)

Det er ganske utrolig hvor mye man setter pris på en fridag når man jobber turnus. I sommer har jeg jobbet annenhver helg, og i starten av min nye turnus har det også blitt nesten annenhver helg. Rett og slett fordi jeg har måtte bytte noen vakter osv. Fremover nå jobber jeg hver 3.helg og det blir virkelig deilig! To hele frihelger etter hverandre. Jeg virkelig elsker jobben min, og jeg koser meg når jeg først er på jobb. Men de få fridagene som finner sted innimellom er virkelig høyt verdsatt.

I går hadde jeg en fridag. Jeg leverte Martine på skolen og Matias i barnehagen. Jeg pleier ofte å ha Matias hjemme når jeg har fri. Men siden det er brannvernsuke i barnehagen, og Matias ønsket å dra dit, tok jeg en fridag HELT alene hjemme. Den stillheten er helt unik. Det er sjeldent det er så rolig her hjemme. På dager som dette er jeg glad jeg jobber turnus..

IMG_1267 IMG_1271

– Og til min fridag hadde mannen min vært så snill å kjøpt inn deilig lunch til meg :)

Del innlegget mitt

4 thoughts on “Fridag

  1. Enig med Hilde. Glad du er tilbake :) Og den salaten så veldig god ut! Tror jeg må lage meg noe sånt til kveldsmat i dag :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *