Endelig.. Helligdager. Fri fra jobb. Lange hele gode dager med gutten min! :)

Idag startet vi dagen med en god frokost sammen, en god dusj og masse kos. Deretter fikk vi besøk av oldemor til Martine. Hun hadde strikket en nydelig jakke til tulla vår som hun idag kom ut med. Det er jo så morro å få strikket tøy!! :D:D

 
Martine og pappa tar seg en god morgendusj

Pippen koser seg i vindu

Litt senere på formiddagen bestemte vi oss for å ta oss en tur ut. Men hvor?!? Etter masse brainstorming og forslag fant vi ut at vi likegodt tok oss en tur til Kragerø og spiste is! Vi kjørte da til Kragerø i 15.00 – 16.00 tiden. Vi gikk en lang og god tur igjenom byn og ut på en lille øya som ligger ved byn (Gunnarsholmen). Jeg er jo født og oppvokst (til jeg var ca 7 år) i Kragerø så er jo veldig morro å dra dit innimellom å mimre litt tilbake fra «gamle dager». Vi kjøpte oss en is hver, og satt og ned ved en brygge og koset oss der i solen. Nydelig med sol og varme. Litt kaldt var det idag, men med gode klær er det ingen problem.

Den lille familien på tur

Noen søte, men rare svaner slappa av på stranda

På kvelden dro vi innom Lise og Emma en tur og holdt de med selskap i et par timer før vi dro hjem. Resten av kvelden har vi liggi ut på sofan og slappet av. Lille Emma var syk idag :/ Ikke morsomt når de små er syke. Så Lise og Øyvind skulle en tur på legevakten med henne. Krysser fingrene for at lille Emma blir frisk fort! :)

Pappa og Martine koser seg i stolen hos Lise

For en hærlig dag med min nydelige familie

Del innlegget mitt

5 thoughts on “Fridager

  1. Jaa kjenner til de følelsene der! Men bare vent til hun eller han er her! Det er helt fantastisk. Jeg stoorkoser meg som mamma. Kjempe deilig å ha en å bruke tid på og sammen med.:) Har jo også noen venner med barn som jeg er mye med. Det er iallefall morro!:))

    Takk for det Kristina :)

  2. Gleder meg mye og gruer meg litt. Mange rare følelser egentli. Men mest positivt selfølgeli :) Har ikke blogg enda, men tenkte å lage en ganske snart. Nettopp fordi jeg kan tenke meg det er kjekt å se tilbake på :) Trives du i mammarollen da ? Martine er vertfall veldi skjønn :)

  3. Så koselig!:) Morro å høre. Har du en egen blogg? Veldig morsomt å se tilbake på. Iallefall nå som jeg har fått lille jenta. Gøy å se tilbake på da jeg var gravid:)

    Masse lykke til med svangerskapet. Du har masse å se frem til!:)

  4. Hei :) Vil bare si at bloggen din er kjempe fin og bra skrevet. Kom over den en dag og har tittet innom jevnt siden. Er 20 år og har nettopp blitt gravid selv, så synes det er kjekt å følge med litt på hvordan denne hverdagen er :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *