Tidligere var jeg «frisøren» blandt vennene mine.. Jeg klippet alle, og jeg tror det ble så passe bra. Kansje jeg bare var ung, og ikke viste bedre? Hehe.. Men dette er jo mange mange år siden. Dette var vel rundt ungdomsskolentiden. Så rundt 6 år siden tenker jeg.. Og jeg har lenge villet prøve meg på å klippe Kristoffer, men jeg er jo livredd for at det ikke blir noe bra i det hele tatt!

Men her om dagen tok jeg saksa fatt, og satte i gang. Ble det FOR ille er det ikke værre enn å ta maskinen? Den klipper jo håret ganske bra, og fortsatt beholder lengde.. Så da ble jeg Kristoffer sin frisør denne kvelden, og jeg ble faktisk ganske så fornøyd med resultatet. Han ble super fornøyd selv, og det er jo det viktigste.. Hva syntes dere?

FØR


Håret hadde blitt langt og tungt.. Vanskelig å fikse det da…

ETTER


Foran.. Hjalp seg litt dette…


Bak.. Nakkepartiet ser litt rart ut på bildene, men det er ikke slik i virkeligheten. Håret har vel lagt seg litt feil når jeg fikset det..

I går hadde vi jo litt besøk som jeg skrev igår. Vi var kun meg, kristoffer, Anne og Benjamin. Også var Petter en tur innom. Han var også vår snille sjåfør denne kvelden. Ja, ikke så mye å si om denne kvelden, utenom at den var veldig koselig og ikke minst morsom! Lenge siden jeg har ledd så mye! Litt støl i magemusklene i dag ja.. Men en ting jeg irriterer meg over når jeg er ute på byn.. Og det er at det er så stappfult! Enten er det ingen mennesker der, eller så er det alt for fult. I går var vi en tur på Mets, men flyttet oss raskt opp til BAR siden Mets var umulig å være på. Står man i ro blir man dyttet på hele tiden, det sier vel kansje litt om hvor fult det egentlig er.. Men.. Er dette faktisk lov?.. Så mange mennesker, inne på ett så lite sted?.. Trodde de hadde regler på hvor mange som faktisk hadde lov til å være inne på en gang?..

Her kommer iallfall noen bilder fra i går.. Noen får bli i mappa mi her på pcen, for er ikke alt som egner seg som bloggbilder. Hehe..


De to vi er så veldig glad i! Anne Elisabeth og Benjamin. Gode er de, rett og slett. Sjekk den nydelige sveisen Benjamin laget seg utover kvelden..


Saltpinner er nam vettø…


Kristoffer koser seg med jentene :)

Nå koser jeg meg i sofan med pistasjenøtter og ser på tv auksjon! Spennede å se hvor mye som kommer inn. En veldig god sak! Ett siste spm til dere lesere.. De siste innleggene mine har ikke hatt noen kommentarer.. Er de rett og slett litt kjedelige og ukommenterbare? Eller er det noe galt med bloggen min? Om dere ikke får kommentert hadde jeg satt pris på om dere sa ifra på gjesteboken ved side av her.. Ha en flott søndagskveld videre!


Namnam.. Pistajsenøtter. Sunt og godt!

Del innlegget mitt

One thought on “Frisøren Veronika + litt om gårsdagen

  1. Det blei rimelig bra det Veronika!
    Forsøkte å klippe Adrian engang, men det endte med frisørbesøk dagen etter :p hehe..

    Pistasjnøttær er godt! :D

    Angående det du sier om lite kommentarer så føler jeg kanskje jeg kommenterer litt myem slik at det blir masete :p derfor har ikke jeg kommentert på dem siste.. hehe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *