Ja de 2 siste dagene har jeg dratt ut på morgen og kommet hjem sent på kvelden. Med andre ord flydd hele dagen!

Igår var jeg først hos frisøren kl 09.00. Ble godt fornøyd der :) Mamma hadde Martine imens. Da jeg kom hjem var det bare å slenge på tulla noen klær så var det barseltreff nede på helsestasjon. Det var kjempe koselig! Vi var 4 jenter med barn som var født i februar og mars. 2 av jentene hadde jeg jo møtt da vi gikk gravide. Vi satt lenge og skravlet. Vi satt så lenge at helsesøster kom inn å sa at vi måtte dra for de skulle stenge. Hoho! Etter dette dro jeg innom jobben til pappa og Kristoffer. Der tok vi middagen som var pizza fra pizzabakeren. Verdens beste pizza spør du meg. For alle der ute som ikke har smakt den: DEN BARE MÅÅ OPPLEVES. Anne kom hjem fra jobb, og vi dro og hentet Lise. Deretter satt vi kursen mot Langesund, der vi koset oss med is. Vi dro innom brotorvet og kikket på cubus der det var 30% på alt i butikken. Wii paradis for oss vettu. Kvelden tilbrakte vi hjemme hos Anne, med snop og paradis hotel. Det er jo såå spennede..

Hjemme fra frisøren :) Men det blir jo best når jeg får vasket det og fikset det selv!:)

Skaut til bunaden til Martine som hun skal bruke på 17 mai.

Idag dro jeg og Martine på jonas og møtte jentene fra barseltreffet, pluss 2 til som jeg også møtte under graviditeten. Vi ble en stor gjeng med barnevogner. Barnevognmafian! Mohaha.. Det var iallefall kjempe koselig. Etter dette møtte jeg Nina. Vi tok oss litt mat på Balkam, før vi dro opp til Røyskattlia. Her jobber Nina nå, mens jeg jobbet der tidligere. Dette er en tilrettelagt bolig for psykisk utviklingshemmede, for de som ikke viste det. Det var såå koselig å se både personalet og brukerene igjen. Og igjen ble Martine ett stoort midtpungt. Hihi. Lille stjerna mi. Etter enda en lang dag dro jeg og Nina hjem til meg og slappet av der.

Dette ble kansje ett litt kjedelig innlegg, men dagene har vært hektiske og dette er rett og slett det jeg har å skrive om idag!:) Ellers gleder jeg meg utrolig mye til lørdagen. Da skal Annie, Lise og Veronika åpne baren nede i kjelleren til Lise. Vi skal kose oss masse der før vi skal ut til Langesund på Lasgo konsert. De er det såå lenge siden jeg har hørt så det blir utrolig morro! Det kommer countryband, charterfeber Svein kommer, Paradis hotell folka kommer. Så kommer nok til å bli en bra kveld!:)

Del innlegget mitt

4 thoughts on “Frisørtime + barseltreff

  1. Neida, billetter har vi vettu :) Jepp det er russekickoff, men er jo åpent for alle. Kjenner endel som kommer som ikke er russ. Vi skal ut rett og slett for å få med oss konserten :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *