Som sikkert mange har fått med seg har Rebekka og jeg blitt nokså hekta på en herlig serie.. Alle vet vel at frustrerte fruer har gått en stund. Og utrolig nok har ikke jeg fått med meg mer enn 1 episode. Sesongen har jo med 8 sesonger om jeg ikke husker feil..

Det var da vi bestemte oss for å begynne helt fra begynnelsen.. Når man ser episodene på dvd så tar man mange ganger fler episoder i ett.. Og nettop derfor er det herlig å tenke på at vi har 8 sesonger å se frem til.. Er kjedelig med bare 3 sesonger, da man fort blir ferdig..

Jeg har igrunn ikke tellingen på hvor mange kvelder vi har tilbringt sammen med fruer på tv, noe varmt og godt i koppene og kaansje no annet lureri :)

I dag sitter jeg og Rebekka hver for oss å ser frustrerte fruer.. Meen gærne som vi er sitter vi å kommunisere vi via facebook. Så helt alene er vi jo ikke.. Vi er nå snaart ferdig med sesong 3.

Følger du med på frustrerte fruer?

Del innlegget mitt

5 thoughts on “Frustrerte fruer..

  1. åååh frustrerte fruer er gøy!
    er en typsik serie elsker. så har blitt mange episoder etter hverandre her gitt. syntes i grunn det er bedre enn å se det på tv jeg da ;)

  2. Jeg begynte ikke å følge med får jeg var gravid jeg… Og det endte meg at jeg hadde alle sesongene i hylla til slutt… *haha* Super serie! En av mine favoritter! Kos dere videre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *