Denne retten er ekstremt god OG ekstremt sunn! Lett å lage og utrolig smakfull.

Du trenger:

3 kyllingfilet
Mager smørost ( vi brukte kylling)
9 Spekeskinke-skiver
1 boks creme fresh
1 hvitløksfedd
Salt
Pepper
30 g Mozerellaost
Tørket/revet parmasanost

1 avokado
1/2 grønn paprika
3 grener brokkoli
Isbergsalat
Soyasaus (kikkoman)

Fremgangsmåte:

Snitt kyllingen i midten. Nesten helt ned til bunn.
Forstek kyllingen i stekepanna krydret med salt, pepper og hvitløksfedd til kyllingen er gylden.
Fyll deretter den oppskårede kyllingen med smørost og snurr den deretter i spekeskinke.
Legg disse deretter i en ildfast form
Gjennomstek den midt i stekeovnen på 225 grader (ca 15 min. Forskjellig fra ovn til ovn).
Ta kyllingen ut av ovnen og hell deretter creme fresh og mozerellaost oppi den ildfasteformen.
Strø litt parmasanost over det hele, før den settes tilbake i ovnen i nye 10 min.
Mens kyllingen stekes i ovnen lager man tilbehøret.

Hakk opp avokado og brokkoli til en fin pure.
Stek paprika i biter på høy varme til de blir gylden.
Ha deretter over litt vann, slik at den «koker» en liten stund.
Bland dette sammen med pure, og krydre det etter ønske. Vi brukte salt og pepper.
Del opp isbergsalat om ønskelig, og ha litt soyasaus over det hele.

IMG_2210

Del innlegget mitt

6 thoughts on “Fylt kylling med spekeskinke

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *