Da vi overtok dette huset hadde mine foreldre et utemøbelsett som dem ikke skulle ha med seg. Jeg så i begynnelsen ikke helt vitsen med å beholde dette da vi hadde et utemøbelsett vi kunne sitte å spise ved. Og det neste vi ville ha var sofagruppe i rotting..

Sneek peek på noe av verandan. Jeg har fått beiset ferdig, fått opp partytelt og endelig fått flyttet hagemøbelsettet… Vi har planer om å ha det litt anderledes etterhvert.. men slik er det iallefall nå:

Men så slo det meg.. Vi har jo en stor veranda som vi bruker mest. MEN vi har også 3 små verandaer rundt på utsiden av huset her. Og iallefall på den ene verandan der morgensolen er har vi ingen møbler.. Så da bestemte jeg meg heller for å «pusse opp» dette møbelsettet.

Før..

Det var en mørk farge som hadde blitt falmet og trengte den trengte ny beis. Derfor prøvde jeg først å vaske møblene med høytrykkspyler.. Så viste det seg at det ikke var mer som skulle til.. Litt kraftvask og høytrykkspyler og all gammel beis/lakk var helt borte..

 Underveis..
Underveis..

Igrunn ble det en veldig sjarmerende look på møblene nå.. Men jeg måtte gjøre noe mer.. Både fordi 1: Treverket ble flisete, 2: for å vedlikeholde møblene, 3: for at det skulle passe inn på verandan..

Etter..

Jeg brukte derfor shimmergrå (som jeg også har brukt på verandagulvet). Resultatet ble knallbra, og derfor ble dem stående på hovedverandaen en stund til.. Hihi!

 Etter..

Etter..

Ikke alltid så mye som skal til!?

Del innlegget mitt

15 thoughts on “Gamle utemøbler blir nye

  1. Hehe er mye beige og hvit der.. Men om du mener dem med stjerner ble vel dem kjøpt på princess om jeg ikke husker feil :) Mens sitteputene (som også er hvite og beige) er kjøpt på princess (fra i fjor)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *