Dere som leser bloggen min fast fikk kansje med dere at jeg var på ett loppemarked for noen mnd siden. Og som jeg sa da kjøpte jeg inn litt «store» ting. Disse hadde jeg endel planer for, og nå er noen av dem ferdige. Det eneste jeg vurderer nå er om jeg skal ha noe veggord på dem. Mye som skal skrives på her i heimen. Grunnen til at jeg kun snakker om det å ikke handler er fordi vi skal bestille alt samlet da vi får det billigere slik.

Vell, på kjøkkenet hadde vi kun ett spisebord (som jeg også pusset opp i desember i fjor). Og det manglet litt møbler og div der inne. Og når jeg var på loppemarked var jeg på utkikk etter ett litt koselig ståskap til å ha der. Og de fant jeg! Det eneste var at den var mørkeblå, og derfor tok jeg igjen malekosten fatt. Vi byttet også ut glasset som var i døra, men valgte å beholde det gamle preget med nøkkel får å åpne skapene. Også veldig kjekt når man har småbarn igrunn. Oppå skapet står en nydelig ramme som jeg kjøpte på kremmerhuset. Planen etterhvert er vel å fikse ett eget bilde til å ha inne i rammen. Ved siden av står det duft som vi også kjøpte på kremmerhuset. Det funker virkelig! Det lukter nydelig i hele huset. Det er rett og slett en liten flaske med duft som du drypper ett par dråper på en bomullsdott og putter nedi denne beholderen.

Slik så skapet ut da vi kjøpte det. Her har vi skrudd av den øverste skapdøren. Glasset i døren var slitt og gammelt.

Så var den ferdig malt..

Og her har vi fått i nytt glass i skapdøren. Satt inn litt vinglass og pyntet litt opp i hylla.

Neste prosjekt er ikke noe vi har kjøpt på loppemarked. Før i tiden solgte pappan min klokker. En skikkelig salgsmann var han. Og det var ikke noe billigklokker heller. Det var store og dyre klokker. Men etterhvert som årene gikk la han denne jobben fra seg og gikk over til snekkeryrke og nå eier han ett båtfirma :) Iallefall, etter tiden som klokkeselger har vi en haug med klokker hjemme hos mamma og pappa. Det er mange fine klokker med masse utskjæringer osv. Da jeg var hos mamma og pappa her om dagen skulle jeg opp i kottet demmes for å finne frem noen ting. Da la jeg merke til denne klokken som jeg egentlig så litt muligheter i. Så jeg fikk den med hjem og «oppussingen» begynte. Først malte jeg den hvit. Deretter åpnet vi opp og byttet klokke platen til vår egen. Vi laget den selv i photoshop og brukte ett bilde av Martine som bakrunn. Under klokken er det en søt hylle der jeg har satt en søt liten mus som jeg kjøpte på kremmerhuset i.

Her er klokken jeg fant hos mamma og pappa.

Her er den ferdig malt, og vi har pyntet opp hyllen med en liten mus.

En nærmere kikk på platen på klokken. Ser dere Martine?

Jeg skal ikke ta på meg all skryt, og min kjære har også hjulpet meg litt med diverse ting her. Malingen får jeg stå for sier han. Mens han hjelper til med å skifte glass og plate osv.. Hva syntes du om prosjektene mine?
Del innlegget mitt

13 thoughts on “Gammelt blir nytt

 1. Det ble kjempe fine ting… Er selv litt fasinert av gjenbruk.. Nå har d blitt lite av d i den siste tiden, mn til våren og sommeren tenkte jeg og ta noen turer på loppis og div bruktmarked å se om jeg kan finne noen «godbiter»..
  Kjempe fint det var med bilde av veslejenta inni klokka… Hvor har du fåt gjort d?? Hilsen Lillian..

 2. Eg er skikkelig imponert!!!!!
  Kor får du kreativiteten din fra, og ikkje minst ideene dine i fra…? :))
  Kan du overføre noen til meg…??? :P

  Skapet vart skikkelig fint!
  Og klokka, den vart nydelig!!!

 3. Åhh.. skulle ønske jeg var så flink som du er!! Ble jo veldig bra!! Regner m at det måtte bli flere strøk med maling på skapet for å få den helt hvitt? ;P

  Men great, *skryt-skryt*

 4. Wow,jeg blir så imponert over deg snupp!!
  Du er ufattelig kreativ og fantasifull :D Send over noe av det da,hihi.

  Skal jaggu gå på loppis fra nå av :p

 5. syntes skapet ble kjempe bra, får også mye mer fram fasongen på skapet når den ble lys :)

  Så oppfinnsomt med bilde av martine inne i klokka.. ja jeg ser hun, og det blei kjempebra :)

  igjen, jeg er imponert!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *