Når du kommer opp trappen fra 1.etg kommer du rett opp i loftstuen. Fra loftstuen kan man på den ene siden komme inn til vårt rom og Martine sitt rom. På andre siden kan man gå inn i en bitteliten gang som fører til badet, Matias sitt rom og en bod. Nå er jo Matias sitt rom og badet ferdig så da jobber jeg meg utover.. Derfor tok jeg nå og satt av noen få dager til å ta denne lille gangen..
Her har jeg grunnet tak, lister, karmer og dører 2 ganger med jotun grunning med kvistlakk. Deretter er alt malt med jotun supreme finish. Veggene har fått «kaffe latte» fargen på seg da jeg hadde dette stående.. :) 
Nå gjennstår det bare litt småpirk og litt småinnredning så er nok et rom «ferdig» i huset vårt :) Håndtakene holder også på «spaylakkes» slik som alle andre håndtakene i huset. Derfor mangler dem en del på dette bilde..

// Dette innlegget er forhåndslaget og planlagt publisert da jeg for øyeblikket er i Tyrkia //

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *