Gangen ble jo pusset opp i høst. Og jeg gledet meg veldig til å vise dere resultatet!! Og ikke minst å se før og etterbilder. Alltid moro å se forandringer :) MEN så hadde vi en «deadline» siden eksamenskjøret startet.. Og de siste dørene rakk vi ikke male ferdig før eksamensperiodene startet.. Så derfor er det noen dører som fortsatt mangler maling. Et par av dørene (til garasjen og ut) skal gjøres litt med dem males også.. Så derfor skal vi begynne på dette etter nyttår.. I gangen har vi to trapper som vi også ønsker å male/beise/lakke eller noe slikt med tiden. Da blir jo helheten en helt annen. For det er jo slik.. At starter man å forandre stilen i et hus så må man bare fortsette.. For da ødelegger man ofte «den rød tråden» og må heller lage en ny..:)
MEN nå klarte jeg ikke vente lengre. Vi gjør stadig forandringer i gangen og derfor er det jo moro å vise dere litt hvordan det er nå. Men førbildene venter jeg med å vise til jeg viser de ferdige etterbildene. 
Når gangen er helt ferdig regner vi med å starte på stuen vår (som er veldig stor så STOR jobb..) og kanskje kjøkkenet.. Vi får se, vi får se.. Mine planer forandrer seg stadig merker jeg. Hehe.. Vel, her kommer bildene så forklarer jeg litt under hver enkelt..
 Til høyre er er vår inngangsdør. Trappen dere ser går opp til et rom over garasjen. Det er et stort og «eksklusivt» rom som har egen veranda og høyt over taket. Og her har mannen fått sitt eget gutterom. Et type «kinorom». Mer om det rommet vil komme etterhvert.. Til venstre (alså rett over yttgangsdøren) har vi en dør som går ut til vår dobbelgarasje.
 Sett fra garasjedøren.. Døren til venstre er den eneste som har blitt malt foreløbig. Det er døren inn til toalettet som jeg pusset opp før jeg startet på gangen. Døren på andre siden av gangen er til vårt vaskerom (som også har masse skapplass og et kontorhjørne).
 Toalettdøren..
 Her er barnas skooppbevaring. Døren til høyre her er garasjedøren mens døren til venstre er den inn til vaskerommet. Ikke ferdig malt som dere ser.
 Sett fra garasjedøren dette også. Her har jeg og Kristoffer vår skooppbevaring der vi får plass til 6 par sko hver. Vi har også både skoplass, jakkeplass og dressplass på vaskerommet så det som henger i gangen er kun det som brukes daglig.
 Sett fra stua. Gangen vår går som en L som dere ser.. Til høyre går trappen opp til andre etg. Til venstre går dørene (som nå er tatt av) inn til karnappet og kjøkkenet (som har åpen løsning inn mot stuen). Til venstre ser dere et speil som står der inn til videre. Dette skal opp i garderoberommet vårt når det blir ferdig.
 Sett fra karnappet/kjøkkenet. Trappen opp til 2 etg. Penskoene til utstilling og lett tilgengelig når vi skal pynte oss litt. Pluss barnas conversesko.:P
 Hovedoppbevaringen. Med 2 barnehagebarn i hus måtte vi ha et system som funket.. Vi hadde tidligere 3 STORE skap i gangen her. Med siden disse var såpass store og romslig fant vi aldri det vi letet etter. Derfor valgte vi denne med masse småskuffer. VELDIG praktisk og kjekt. Ungene vet hvor ting skal ligge og legger det alltid på plass etter seg. I tillegg er det aldri lengre leting om morgen når vi skal ut av døra. Vår inndeling her er eks: Øverste 3 skuffer er til Matias. Høyre skuff er luer, den i midten er hansker/vanter og den til venstre er ullsokker og skjerf osv. Midterske skuffer hører til Martine, der hun har samme inndeling som Matias over. Nederste del har jeg med luer, skjerf og vanter. Kristoffer trengte kun 1 skuff (sånn er det med mannfolk..?) og har en av skuffene under sittebenken i begynnelsen av gangen. De to andre skuffene under benken er til ulldressene og fleecebuker og jakker til barna.
 En liten oversikt over hvordan gangen vår ser ut.. Sett fra karnapet/kjøkkenet. Her skal dt være to glassdører som har slike sprosser (derfor litt jobb å male..)
Sett fra vaskeromsdøren..
Da fikk dere et lite inntrykk av gangen vår. Enda bedre bilder (dårlig lys) og det ferdig resultatet kommer da på nyåret. Jeg føler at hverdagen har blitt SÅ mye lettere etter vi pusset opp gangen. Rett og slett fordi vi har fått et veldig oversiktlig system som fungerer utrolig bra. 
Da vi skulle velge farge til veggene ville jeg ha en varm og litt beigeaktig farge. Men samtidig var flisene grå så derfor måtte vi ha en farge med grått i.. Siden tak, lister, dører og møbler skulle være hvit ønsket jeg en nokså mørk farge. Valget falt da på kalkgrå. UTROLIG fornøyd. Den er grå, men blir veldig varm og brun når den får lys på seg.. Kommoden, sittebenken og hatthyllen er fra jysk. Skoskapet til oss og barna (som er en dvdhylle) er fra ikea. Nøkkelskapet er fra europris og det store speilet er fra bohus. Lampene i taket er fra coop obs bygg.
For å se flere bilder under oppussing av gangen vår se etiketten «gangen«
Ha en fin søndag alle fine lesere. I kveld tenkte jeg ta med barna på julekonsert..:)
Del innlegget mitt

10 thoughts on “Gangen vår – foreløpig

  1. FURU overalt her å.. Blir gal. Hehe :P:P

    Hmm nei dører er liksom noe jeg enda ikke har funnet skikkelig teken på.. Til nå har vi grunnet med jotun grunning med kvistlakk og deretter tatt 2-3 strøk med supreme.. MEN litt av en jobb. har kun brukt kost men hørt at noen anbefaler rulle.. men så har vi så masse utskjæringer.. Men har faktisk vurdert å sende dem til spraylakk flere ganger! Hehe :P

  2. Du er så stor motivasjon!! Driver å pusser opp mannens barndomshjem med mye furu/trehvitt slik som hos dere, og jeg ser så mørkt på det! Har tatt en del, men har mye igjen. Jeg har ikke alvparten så mye å gjøre som deg, men likevel er du mer effektiv!! Du er flink!

    Har du noen tips til å male dører? Vi har SEKS av dem bare i gangen. Tar det ikke fryktelig lang tid? Bah, må vel bare stramme meg opp og begynne :p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *