For nærmere et år siden innredet vi et av rommene i huset til et stort garderoberom. Drømmen vår gikk endelig i oppfyllelse!! Siden bloggen har fått mange nye lesere den siste tiden, tenkte jeg reposte innlegget jeg skrev når rommet ble ferdig. Jeg har fått på plass sminkebord osv nå, og om ikke så alt for lang tid skal jeg vise dere nye bilder fra rommet. Derfor tenkte jeg det kunne være koselig å vise dere «veien dit» først :)

_MG_5790_2893

FØR – oppbevaringsrom…

_MG_5793_2896
FØR – oppbevaringsrom

_MG_5791_2894
FØR – oppbevaringsrom

_MG_5789_2892
FØR – oppbevaringsrom

Drømmen har alltid vært «walk in closeth» og vips bestemte vi oss for at dette rommet skulle brukes til nettop det.. Når jeg var i Tyrkia overasket Kristoffer meg med at han hadde isolert ferdig, lagt på plast og plater! Jeg var i sjokk! Nå var vi igang..

Når jeg kom hjem begynte morroa! Men også endel jobb.. Vi la tak, gulv og lister. Vi malet dører og karmer. Veggene som var platet ble sparklet, malet og tapetisert. Vi forandret mening mange ganger iløpet av oppussingen. Først ville jeg ha «klassisk mønster» på alle veggene. Deretter gikk jeg over til striper.. Til slutt bestemte vi oss for å kun ha stripete tapet på noen av veggene! Haha, vi ble nå enig med oss selv til slutt og vi ble veldig fornøyd med resultatet! Dette rommet består av mange ting og deler som er bestilt både fra ebay, nettsider, forskjellige byggevarehandlere, jula, jysk, ikea osv..

_MG_3968_4458
Sett fra «platået»

Untitled5
Mi brudekjole har jeg stilt ut. 4 år siden den ble brukt nå! Herlig å se den igjen..

Untitled
Døren til høyre (opp trappen) er til vårt soverom. Døren til venstre er til «gutterommet». På den døren skal vi også henge et stort speil etterhvert..

Untitled12
Shoes ♥♥

Jeg har gledet meg stort til denne dagen, der jeg faktisk kunne si at drømmerommet (som jeg faktisk bare trodde var en drøm) har blitt virkelighet!

_MG_3973_4463
Vi trodde vi måtte ha mere lys, men en lyskrone og spotter holdt i massevis!

_MG_3972_4462
Sett fra soverommet vårt

_MG_3966_4456
Her skal alle smykker, parfymer, vesker osv stilles ut.. Jeg venter en haug med pakker i posten om dagen!

Untitled7
My weddingdress ♥♥

Del innlegget mitt

2 thoughts on “Garderberommet vårt

 1. Hei! Veldig fin lysekrone, er det Lisbeth Dahl? Liker forsåvidt bloggen din, men tenker at du som et forbilde for mange unge kanskje burde ta litt mer tak i rettskrivingen din? Dette er ikke ment som kritikk. Tenker da på at du i dette innlegget skriver «malet» istedenfor malte. Har lagt merke til at du gjør dette med flere ord! Tipper mye av dette kommer av dialekt, men tenker bare å gjøre deg oppmerksom på det! Regner ikke med at du skriver sånn i oppgaver på høgskolen, og dermed at du vet hvordan ting egentlig skrives :)

  Vennlig hilsen lektorstudent i norsk :)

  • Dette er lyskrone kjøpt på feel. Ikke Lisbeth Dahl. Vi har Lisbeth Dahl sin i et annet rom!:)

   Hehe, ja akkurat den feilen gjorde jeg MYE før. Har fått mye tilbakemld på nettopp dette, og har etter det blitt mer oppmerksom på hvordan man bøyer disse verbene. Så grunnen til at det står slik er nok fordi dette er «repost» fra et innlegg skrevet for 1 år siden ;)

   Men som sakt setter jeg pris på slik tilbakemld. Og nei det er som du sier – jeg er ekstremt pirkete på hvordan jeg ordlegger meg i mine oppgaver på skolen. Der brukes et helt annet språk. :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *