Garderoberommet kommer seg litt etter litt. Vi tar alt i et sakte tempo da både jeg og Kristoffer sliter litt med helsa om dagen. Jeg var her om dagen på MR og kjenner jeg er veldig spent på resultatet! Jeg skrev jo litt om muskelplagene, bekkenplagene og låsningene mine osv for en stund siden og har nå i sommer prøvd å ta litt tak i hvor problemet ligger.. Kristoffer har jeg ikke skrevet så mye om.. Men kort fortalt går dagene hans nå i sykemelding, kiropraktortimer, fysiotreninger flere ganger i uken osv.. Det er kroppen som stritter imot hos oss begge, og det hadde vært deilig å fått to helt friske og gode kropper snart.. Men mer om det får jeg skrive om siden..
Men å være litt i aktivitet er bare bra.. Og både leger, fysio, kiropraktorer osv anbefaler oss å ikke «sette oss ned» og ikke gjøre noe da det kan gjøre vondt værre… Derfor har vi nå tatt fatt på garderoberommet. Kristoffer er jo vandt til å gjøre alt i et raskt temp og syntes derfor det tar SÅ tid… Men man må lytte til kroppen og ta alt i et rolig tempo…
Oppå platået skal det være mange hyller med alt fra sminke til vesker og parfymer.. Og et klassisk sminkebord.. Har tenkt tanken på å kjøpe en byste og ha den stående som utstilling med brudekjolen min på.. Men får se hva vi ender opp med..
Når jeg var i Tyrkia overasket Kristoffer meg med å isolere ferdig, legge plast og plate ferdig store deler av garderoberommet. Da er «drittjobben» gjort.. Nå gjenstår bare tapet, tak og gulv.. Deretter innrede med garderobeløsninger, lyskrone, sminkebord osv.. Vi begynner å komme frem til en løsning vi ønsker å ha..
Her har vi planer om masse oppheng, malmkommode, skovegg osv..
Foreløbig hadde Kristoffer laget hyller og mange oppheng så vi kan ha litt system i klærne våre til vi får inn en ny type løsning. Valget blir noe ikea og noe hjemmelaget.. Vi gleder oss!
I denne bjelken skal det henge en DIGER lyskrone!
Rommet skal ha en klassisk stil… Og derfor har jeg nå kikket på klassiske tapeter.. Mye av veggene skal dekkes med skap, mens noe blir synlig.. Alt som blir synlig får da denne vakre tapeten.. Men når man begynner å se på tapet går huet helt i spinn… Disse har vi kikket på foreløbig..
Og av gulv ender vi nok opp med en av disse:
 HER kan du se bildene fra før vi startet på garderoberommet..
Del innlegget mitt

10 thoughts on “Garderoberom: Tapetvalg og gulvvalg..

  1. Den første tapeten var nydelig:) DEn litt lenger ned der er jo den vi har på soverommet vettu!! :):) Så synes forsåvidt den å er fin, men siden det ikke er noen vinduer i rommet ville jeg nok valgt en lys tapet:):)
    Love you:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *