Nå er det litt over et år siden vi overtok barndomshjemmet mitt.. Huset føler vi er akkurat slik drømmen vår alltid har vært.. Det har alle «kriteriene» jeg har lett etter i et drømmehus. Jeg er så taknemlig for at jeg fikk overta huset som min mamma og pappa bygde i 1997.. Stilen har jo forandret seg noe, og dem har vært flinke til å vedlikeholde, male og holde huset moderne. Nå koser jeg meg med å fullføre rommene slik at vi får «vår stil», «vår drøm» enda mer realitet. Huset har så utrolig mye potensiale!

Litt etter at huset ble bygd, så bygget foreldrene mine en garasje som tilhørte huset. Garasjen ble bygd «inn i» huset, og dermed ble det også et par rom ekstra over garasjen. Det ene var ment som «master bedroom», mens det andre var ment som et stort bad som tilhørte «master bedroom». Tanken hørte helt nydelig ut. Men når vi flyttet inn hadde vi andre behov som en familie på fire. Et bad og et toalett holder i massevis for oss. Derfor ble «master bedroom» gjort om til «kinorom/gutterom». Mannens egen bule der han kan gjøre akkurat som han vil! Rommet imellom vårt nåværende soverom og «gutterommet» ble aldri ferdig, og har kun blitt brukt til «bod»..

_MG_5790_2893
FØR

_MG_5793_2896
FØR

_MG_5791_2894
FØR

_MG_5789_2892
FØR

Men nå hadde vi tid, krefter og energi til å gjøre noe unikt med dette rommet. Drømmen har alltid vært «walk in closeth» og vips bestemte vi oss for at dette rommet skulle brukes til nettop det.. Når jeg var i Tyrkia overasket Kristoffer meg med at han hadde isolert ferdig, lagt på plast og plater! Jeg var i sjokk! Nå var vi igang..

Når jeg kom hjem begynte morroa! Men også endel jobb.. Vi la tak, gulv og lister. Vi malet dører og karmer. Veggene som var platet ble sparklet, malet og tapetisert. Vi forandret mening mange ganger iløpet av oppussingen. Først ville jeg ha «klassisk mønster» på alle veggene. Deretter gikk jeg over til striper.. Til slutt bestemte vi oss for å kun ha stripete tapet på noen av veggene! Haha, vi ble nå enig med oss selv til slutt og vi ble veldig fornøyd med resultatet! Dette rommet består av mange ting og deler som er bestilt både fra ebay, nettsider, forskjellige byggevarehandlere, jula, jysk, ikea osv.. Om det er ønskelig kan jeg lage en oversikt over hva vi har brukt og hvor det fåes kjøpt?

_MG_3968_4458
Sett fra «platået»

Untitled5
Mi brudekjole har jeg stilt ut. 3 år siden den ble brukt nå! Herlig å se den igjen..

Untitled
Døren til høyre (opp trappen) er til vårt soverom. Døren til venstre er til «gutterommet». På den døren skal vi også henge et stort speil etterhvert..

Untitled12
Shoes ♥♥

Jeg har gledet meg stort til denne dagen, der jeg faktisk kunne si at drømmerommet (som jeg faktisk bare trodde var en drøm) har blitt virkelighet!

_MG_3973_4463
Vi trodde vi måtte ha mere lys, men en lyskrone og spotter holdt i massevis!

_MG_3972_4462
Sett fra soverommet vårt

_MG_3966_4456
Her skal alle smykker, parfymer, vesker osv stilles ut.. Jeg venter en haug med pakker i posten om dagen!

Untitled7
My weddingdress ♥♥

Oppå «platået» venter en hel del «oppbevaringsting» som jeg skal ha smykkene mine utstilt på. Ellers har Kristoffer begynt på et prosjekt om å lage et hjemmesnekret sminkebord til meg, som da skal stå oppå platået. Så oppå platået er det enda ikke helt ferdig. Men det hjelper seg!

Nå, hva syntes dere?? 

Del innlegget mitt

33 thoughts on “Garderoberommet FØR og ETTER

 1. Oi for et fint rom! Ble litt misunnelig, ja! :) Får ønske meg garderoberom til neste hus, hehe. Legg gjerne ut en oversikt over hva dere har brukt og hvor det ble kjøpt!

 2. Oj oj oj..
  WOW for ett flott rom. Du har virkelig all grunn til å være fornøyd.
  Gleder meg til å se hvordan «sminke/pynte» avdelingen blir:)
  Dere har vært kjempeflinke.

  Cecilie fra Bergen

 3. Nydelig:)
  Tenkte bare jeg skulle anbefale deg de «cosmetic organizersene» fra coverbrands. De er utrolig praktiske, de har forskjellige typer og er veldig fine å se på:) et ammet tips til det sminkebordet er at du kjøper et speil med naturlig lys på. Altså ikke gult og ikke hvitt, også er liksom lysene inni speilrammen hvis du skjønner:) lykke til<3

 4. Wow, wow, wow!!

  Når vi var på besøk for bare 1 mnd siden ville vi aldri ha trodd at noe kunne bli SÅ bra SÅ fort!!
  Herlighet Veronika! Dere er bare så utrolig flinke og begavede at man blir betatt av dere! <3

  Og FOR en inspirasjon til alle som en dag har lyst på et litt annerledes walk in closet som ikke er som alle andre sitt! ;-)

  Gratulerer med et ferdig og nydelig rom – håper den gir tilbake masse energi og deilig egentid på dager som krever det mest <3
  (Jeg trodde jeg var gal som har tatt vare på brudekjolen fordi jeg ikke ville at NOEN andre skulle bruke den som var min og bare min, men jeg skjønner nå at jeg ikke er helt gal – det må være fantastisk å komme inn til synet av antrekket som ble brukt på verdens beste dag :-) :-))

  • Ja det ble en STOR forandring!! :D :D

   Tusen takk herlige du!!

   Ja, jehg følte det vel slik en periode jeg å.. Men SÅ glad jeg er nå for at jeg beholdt den!! Elsker å se den hver dag :))

 5. WOW!!! For et drømmerom! Disse bildene lagrer jeg og har på minnet til vi skal i gang med vårt hus.. Vi skal også ha walk in closet – og dette var et drømmerom! Helt perfekt!

 6. Fantastisk altså!! :) En drøm av et rom! Fy, nå ble jeg missunelig altså :P Men unner deg dette rommet, Veronica! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *