I går må jeg si at jeg hadde en flott dag. Dagen var fylt med oppmuntringer og positive ting.

Jeg hadde fri igår og koset meg hjemme med min kjære «baby». Ja, jeg sier baby i gåsetegn, for hun begynner virkelig å bli stor nå. Utviklingen er på topp og det skjer noe nytt hele tiden. Nå om dagen flyr hu bortover gulvene i full fart. Og gjerne etter oss, dersom vi vimser rundt og rydder. Hu må være med overalt.. Hun har lenge satt seg opp dersom hun får noe å støtte seg til. Mens nå om dagen setter hun seg opp selv, lett som en fjær midt på gulvet! Flinke jenta mi. Hun står ikke enda, men hun har begynt å «stå» på knærne. Så det er vel halveis til å stå? Ellers går det i Mamma, pappa, hade, hei, neineineinei, der, ØH! (som betyr bø), ja osv.. Hun hermer så mye hun bare orker og får til mange ord nå om dagen. Ja, i går var jenta vår 9 mnd! Bare 3 mnd til ett helt år. Åh, som vi elsker vår lille diamant..

Nå står jeg nesten!

Nissemor i dyp konsentrasjon her..

Når jeg gikk inn på datan i går morges så jeg at jeg hadde vunnet konkurransen hos Trine Lise! Wow, jeg? Jeg måtte se endel ganger før jeg virkelig klarte å innse at det mitt navn det sto. For så flaks har jeg sjeldent. Jeg vant ett gavekort MixMax.no til en verdi på hele 300,-! Så nå skal jeg gå igjenom hele siden og plukke ut det jeg ønsker meg (Martine) aller mest..

Mye fint til våre kjære barn!

Formiddagen brukte jeg på å vaske og gjøre litt rent her hjemme. Mens Martine badet i såpevannet i bøtta. Ja, det var veldig morsomt tror jeg. For hu lo godt da jeg løpte bort å fikk henne bort fra bøtta. Jeg fikk endelig rotet frem litt avent/julepynt. Må få litt orden på alt her hjemme, og ikke minst over alle juletingene våres. Helt ærlig syntes jeg det nesten er litt stress å skulle begynne å pakke frem julepynt å slikt når enda ikke har fått alt i orden her hjemme. Men, koselig blir det jo. Ikke misforstå, jeg ELSKER julen…


Litt jul i heimen..


*Julestemning*

Senere på dagen var jeg innom Silje for å hente noen penger hun hadde lånt. Dem har nemlig flyttet hit til heistad, og som vi alle (som har vært borti nav) vet så surrer nav endel! Og nå skulle dem få sykepenger og såklart klarte dem å surre med det å. Så da lånte jeg dem litt penger så dem fikk flyttet hit og vekk fra det ikke så bra leiligheten dem bodde i. Silje er en jente jeg har blitt kjent med via ett bryllupsforum faktisk. Og vi har snakket endel sammen sånn på nett. Men vi har aldri møttes. Så når jeg var innom i går for å hente pengene var det faktisk vårt første møte! Utrolig hærlige mennesker. Både Silje og hennes forlovede Morten. Og gjett hva denne hærlige jenta hadde gjort! Jo, hun hadde kjøpt JULEGAVE til oss! Hvor hærlig er ikke det? Så var det bare å bestemme seg for om vi skal åpne den nå, eller om vi skal vente med åpningen til jul. Hva syntes du? Hun har også skrevet ett kjempe koselig innlegg om nettop meg på bloggen sin. Ser frem til å bli enda bedre kjent etterhvert!

Se på denne julegaven som vi fikk!

Senere på kvelden hadde vi som vanlig torsdagklubb. Bare denne gangen ble det en litt annet mix. Klubben består jo av Lise, Anncha, Annie og meg. Men i går inviterte vi med Linn og Marte å! Mens Lise og Anncha kunne desverre ikke komme. Jeg kjøpte inn mat til hele gjengen og vi koset oss masse. Annie kom med snop og godterier. Petter og Kristoffer var med å spiste før dem dro avsted å gjorde noe gærnskap! Mer om det sier ikke jeg. Hehe. Vi så på «Et Musikalsk Kaos» av Valen! Utrolig morsomt. Deretter skravlet vi, lo mye og koset oss med litt diverse ting! Linn som er så god kom også i dag med ett nydelig lys hun hadde laget. I tillegg gav hun oss en haug med scrappeting til bryllupet. SÅ god.. Og noen søte rosa telysholdere. Tusen takk jenta mi! En hærlig kveld med noen hærlige mennesker.


To hærlige jenter lager mat til gjengen..

Maten er klaaaar….

Alle de hærlige menneskene koser seg med mat,.


Jeg følte at hele gårsdagen var fylt med gode mennesker med gode oppmuntringer. Jeg er såå glad det finnes så mange gode mennesker der ute!

En ting som ikke akkuart var noe oppmuntring var at hele norges kjære Regine tapte kampen mot kreften i går. Men jeg må ærlig si at jeg unnet henne å «slippe» mer nå. Jeg har lest bloggen i noen mnd nå, og det var veldig tydelig at hun hadde mye vondt nå på slutten. Hun var også forberedt på å dø. Det er imponerende å lese at hennes siste innlegg faktisk var to dager før hun døde. Denne jenta var sterk! Men desverre skulle ikke hennes liv vare lengre enn i 18 år. Hun har satt store spor i veldig mange hjerter her i Norge. Allerede nå (en dag etter) har hun c 8500 kommentarer! Det må vel være rekord i bloggverden? Hvil i fred, kjære Regine.

Her er bilde Regine selv har lagt ut på sin blogg tidligere. Dette er faktisk i fjor, rett før hun fikk vite sin diagnose.

Del innlegget mitt

4 thoughts on “Gårsdagens oppmuntringer

  1. Du er så utrolig nydelig snuppa! Er så glad vi har blitt kjente, og håper vi kan bli enda bedre kjent med tiden! Bare koselig å gi dere en julegave. Og tusen takk for låne :) Du var en liten engel i nød! Klem :)

  2. Fint innlegg! Ville bare si at jeg har lest bloggen din i snart 1 år! Veldig bra! Venter nå en liten gutt i april, så jeg er ofte innom her å leser gamle poster om graviditen din. Tar med meg noen tips osv :)

  3. Var utrolig kosli igår:D Vi er en fin jentegjeng:D Hihi..
    Og tante Annie syntes bare det var søtt at Martine var litt lenger oppe igår:D Mer moro, fart og latter.. hehehe..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *