Hvert år overasker barnehagen med flotte julegaver! Jeg liker godt at dem lar barna lage julegaver av ting vi kan bruke i hverdagen. Enkelt for barna å male/tegne på, mens de kan se det i bruk daglig her hjemme..

I år hadde Matias malet på en kopp og på et glassfat. Fantastisk flott! Kristoffer har fått en ny kaffekopp (som nå er i oppvaskmaskin. For JA den kan i maskin!) I tillegg sendte barnehagen et julekort Matias hadde laget hjem i posten til oss. En koselig overaskelse en dag i desember..

Untitled1 _MG_4050_5341

Martine hadde laget en nyddelig såpedispenser, som har fått sin plass på toalettet nede. Hun er superstolt hver gang hun ser den/bruker den her nede. Og mange har allerede blitt dratt inn på toalettet for å se på den fine hun har laga.

Untitled

Det er alltid så morsomt å åpne gaver fra barna.. Både fordi det er så spennende å se hva dem har laget (og stoltheten renner over…) og ikke minst for å se hvor spente og forventningsfulle dem er.

Får dere julegaver fra barna som dem har laget i barnehagen?

Del innlegget mitt

10 thoughts on “Gaver fra barna

 1. Sååå fine og koselige gaver :) Absolutt de gavene som betyr mest! Jenta mi blir også kjempeglad når hun ser ting i huset hun har laget :)

  • Så koselig veronika:) Ja alltid kjekt å få gaver fra barna. I år fikk eg 2 te lysholdere, den eine va ett glass som han hadde pynta med serviett og glansbilder utpå og ein tau utpå der igjenn, den andre ba ett glass som han hadde dryppa lys på (masse prikker) rundt det .Så fikk eg malerier av begge og ett julatre som han hadde laget av isopor kjegle, grønt glitter og masse dupeditter på :) Veldig kjekt og åpne disse gavene:) Å veldig kjekt når de kan brukes!!

   • Åh så mye herlig lise! :)) Ja, det er så moro når det kan vises frem. Både til besøkende, oss selv og ikke minst barna :D

  • Ja, klart det er stas. Er nok litt av en mestringsfølelse og stolthet når dem har laget det helt selv – uten oss foreldre :)

 2. Smelt <3 Fine ting fra fine barn!
  Slike gaver er det beste som er å få, de kommer nemlig rett fra hjertet.
  Kajsa har laget myyye fint i bhg og nå på skolen. Stas å finne frem julepynten hun lager hvert år og :)

  • Så koselig å finne det frem år etter år :) Her har vi fått noe vi tar frem med julepynten og noe som står fremme året rundt :D

 3. I vår sønns barnehage hadde de fått male på ett hvitt krus, og tatt håndavtrykk av den ene hånden på en tavle (?) som var rammet inn. Helt nydelig <3

 4. Er slike gaver som betyr mest. Kjempekoselig! Tenker vi får hjemmelagde julegaver i år da sønnen nå har begynt i barnehagen. Gleder meg allerede til det:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *