Tenk at nå er snuppa vår snart 2 uker allerede. Tiden hitill har bare vært fantastisk. Dagene er hektiske og det går i ett med besøk på besøk :P Så ikke hatt så mye tid til blogging. Fikk litt kjeft fra Lise ang dette igår. Hehe. Så får blogge litt nå..

Gaver til Martine kommer jo på rekke og rad. Hele leiligheten vår er nå full av blomster. OVERALT. Hehe. Kjempe koselig med blomster da :) Martine har fått masse klær, tepper, hånkler, leker, uro og en haug med andre ting :)

Så fikk hun disse utrolig kule skoa av Alex :) Nike sko som hun kan bruke når hun begynner å gå :D

Så har farmor strikket en nydelig kjøredress hun kan bruke i vognene og bilsete. Min kjære tante har også strikket en kjeempe fin kjøredress. Så nå har hun 2 hun kan bytte på :) Prøvde den for første gang igår, og den var såå fin :)

Ellers gleder jeg masse masse til tirsdag! For da kommer Lisemor på unge mødre! Og jeg har fått en snikkikk! HAHA sier bare jeg. Og fytti så rart å se Lise med den store magen igjen :) Og dette ble filmet rett før jeg farget håret mitt, så jeg var jo helt hvit på håret. Huff huff ;P

Del innlegget mitt

5 thoughts on “Gaver i drøss

  1. Så masse fint den lille jenta di har fått :) Er moro tenker jeg å ha ei lita tulle å ta seg av:) Gleder meg til den dagen jeg får oppleve det samme.

  2. hehe ja det er digg mat!! har lyst på det nå merker jeg! =) godt å høre at det går greit=) blir jo vant til å ha mindre søvn osv etterhvert=) ja må nesten bare sove når ungen sover ihvetfall prøve! =)

  3. tusen TAKK! vurderer å ta det bittelitt mørkere og hehe bare jeg ikke blir missfornøyd nå rett føre fødselen er jeg fornøyd. ekke no kult å se stygg ut når du ligger på sykehuset og skal få besøk å greier.Skal legge ut noen bilder når jg har ordna bittelittegranne mer!=) hehe er ikke helt ferdig m pyntinga!;) men bilder kommer ja!=) så søte nike sko!=D hvordan syns du det er så langt? sliten tenker jeg. meg å kent så kristoffer og en kammerat på mc d for noen dager siden når vi skulle på drive in!;P hehe tror det var han i hvertfall=) svart og hvit rutete genser på .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *