Jeg har fått mange fine gave til bursdagen min. Det er kjempe koselig, men seriøst jeg blir jo bare 21 år. Trenger ikke så mange gaver da.. Men dere er søte alle sammen!:)

Som jeg har skrevet her tidligere fikk jeg biotherm renseskum + krem, Miracle parfyma og Kanebo eyeliner av gutten min og tulla. Andre gaver jeg fikk var black tower (vin), Martini Asti, blomster, klær, ting til leiligheten, Enjoy bok (en stoor bok med masse tilbuder overalt jeg kan bruke. Midt i blinken for meg!) osv. Kjempe glad for alt sammen!

Søte Anne kom ut med denne fine kurven med blomster, ballong, prinsessestav og lys (21 år). Hun hadde også skrevet ett nydelig kort fra henne og Sondre :)

Fikk også 2 topper, en genser og en tights av Sondre og Anne

Fikk nydelig blomst av Benjamin og Marius :)

Ellers idag har jeg og Martine vært ute med Lise og Emma. Vi har vært en del ganger innom både legevakt og sykehus da de ikke klarer gjøre jobben sin! Blir så frustrert over norske helsevesen noenganger! Hva alt dreier seg om skriver nok Lise om på sin blogg som dere kan lese her. Vil ikke fortelle så mye om ting som gjelder andre uten å ha snakket med dem først!:) Innimellom alle besøka der rakk vi en tur innom Gina Tricot for Lise skulle finne kjole som hun skulle bruke i faren sin bursdag!;) Kjempe fin ble hun!:)

Martine og Emma får testet tålmodigheten på legekontoret

Lise prøver kjole :) Legg merke til den lekre tatoveringa hun har tatt på ryggen! Hun legger nok ut bilde av den senere tenker jeg. Når den har grodd skikkelig :) Nice er den iallefall.

Ellers idag har vi bare slappet av hjemme og tatt det rolig. Martine har vært på trilletur med sin mormor mens jeg har vært i butikken og handlet inn litt mat. Så nå har jeg akkuart fått i meg en god posjon med chicken tondori som gutten min har laget :) Nydelig!:) Hva har du gjort for noe idag? Noe spennede du har lyst å fortelle?

Kule jenta vår slapper av i vugga si :)

Del innlegget mitt

3 thoughts on “Gaver

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *