I går, lørdag skulle vi i bursdag til «lille» Emma Adelen. Store jenta ble hele 2 år. Rart hvor tiden blir av !? Emma og Martine  har vært mye sammen helt siden Martine var 1 uke gammel, noe som er veldig morro. Vi har hele veien tatt bilder av dem, og bare det å se forskjellen er utrolig morro!

Rebekka, Magnus og Thea Emilie skulle også i bursdag, så da dro vi en tur til byn for å shoppe litt gaver til prinsessa før bursdagen. Vi kom oss tidlig avgårde, så fikk tittet endel i lekebutikken. Barna syntes dette var toppen å hjalp mammane godt med å plukke ut gave.. Jenteungene mente vel at vi burde kjøpt noen ting fra drømmehagen. For jentene fløy rett bort til drømmehagen, trykte på bamsene slik at dem sang. Så sto dem å danset og tittet fasinert opp på ALLE de forskjellige drømmehagen tekstilene..:) Det endte opp med at familien Mæla kjøpte vaskesett med bøtte, mopp, koster osv. Mens vi kjøpte støvsuger. Emma er veldig glad i «helpe» mamma med å støvsuge og vaske. Så ett minisett til henne passet jo da bra. Martine og Thea Emilie henger sammen som ertiser og fløy rundt på down town og hadde det i grunn veldig morro..

Jentene hjelper til med å plukke ut bursdagsgave
Kom a Thea.. Så tar vi oss en tur..
Roper mammane?
Bildet nr 1: Thea venter på at Martine skal løpe etter. Bilde nr 2: Jentene løper hver sin vei for å forvirre mammane sine litt..
Vi dro hjem, så jentene fikk sovet litt før bursdagen. Deiilig når Martine nå sover i vognen ute. Dette er noe hun begynte med etter at hun begynte i barnehage. Utrolig nok sov jentene bare 1 times tid i vognen før dem våknet. Vi stelte dem da litt, og dro ned til Lise og Øyvind..
Ett hærlig syn.-.
SÅ brakte det løs med bursdag. Mange koselige mennesker. Både barn og voksne. Vi spiste masse pølser og ikke minst masse kaker! Thea og Martine går jo alltid godt overens, og har utrolig nok aldri hatt en krangel enda.. Noe som i grunn er veldig utrolig. For man meker jo Martine kommer i litt mer «kranglehumør» med andre barn.. Hehe. Da er hun ikke så flink til å dele lengre.. Men når Thea kommer er alt greit, og hun deler som bare det..:) Alt i alt var bursdagen kjempe koselig, og Lise hadde gjort en flott jobb. Og såklart Øyvind..:P
Martine og Thea koser seg med pølser.. Nam
Martine ser litt utspekulert her… Er det brusen hun er ute etter tru?
Sååå var det kake..
Emilie og Emma er flinke og underholder foreldrene med litt piano og sang.
Oiii, her var det noen foreldre som også syntes det var veldig godt med pølse og kake..
Å dele er ikke alltid like morro. Dukka var helt klart det store.. Bilde nr 1 har Martine dukka, og Emma blir lei seg. Bilde nr 2 har Emma dukka og Martine syntes dette er veldig tungt..
Da er det godt med litt mammakos ja…
Før vi dro hjem fikk Martine hilse på «vovva». Dyr er jo hennes store lidenskap, og hun er ikke redd.. Her heiser hun skuldrene og hyler av glede..
Del innlegget mitt

2 thoughts on “Gaveshopping + barnebursdag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *