I dag har det vært en nydelig dag. Dagens lunch ble inntatt på Bakkestranda sammen med en nær og god venninne. Vi storkoste oss med ristet musli og yoghurt. Denne musligrynen smakte HELT fantastisk – og det beste av alt er at den er et svært sunt og godt alternativ når man prøver å spise sunnere. Les mer om den HER!

IMG_4829 IMG_4841

Solen tittet frem og vi var superklare for å legge oss langflat på gressplenen for å slikke litt sol. Men siden det kom mange skyer innimellom og litt vind var det ikke akkurat den beste dagen til å sole seg. Men koselig hadde vi det! Vi skravlet og lo. Øvde oss på manuelle innstillinger og utforsket med kamera. Det er det jeg digger med Mona. Det er alltid så mye latter når vi er sammen. Vi avsluttet lunchen vår på «Strøm mat og bar» med en kaffekopp, friskt vann og nydelig utsikt.

Untitled1 Untitled IMG_4862

Selvom det er mye latter når Mona og jeg er sammen er også Mona den jeg har delt mye med. Hun er den som har stått stødig som fjell ved min side når det har stormet som verst. Vi har delt mye frustrasjon og sorger de siste månedene – og sammen har vi kommet oss igjennom ufattelig mye. Jeg er så glad jeg har Mona. Hun er virkelig unik, og en slik venn alle burde hatt. I dag – helt ut av det blå overrasket hun meg med en gave. Ingen spesiell anledning – men bare for å vise at hun bryr seg. Armbåndet traff meg rett i hjertet.

IMG_4833 IMG_4878

Takk for vennskapet vårt Mona. Du er unik!

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *