Da var rommet gjort om til gjesterom/datarom.. Bildene ble ikke fult så fint, men skal få tatt noen bedre i en senere anledning :) Sofaen  har jeg hatt en stund, og den ble kjøpt når jeg hadde «hekta» på kinesertegn. Haha. Så er vel på tide å bytte den ut etterhvert, men den duger jo til seng til gjestene da den slås ut. Er ikke akkurat det vi vil prioritere nå nei..

 En nokså sliten sofa.. Puter og gardiner i samme stil..

Rommet har fått en hard og tøff stil. Nettopp slik at den kan passe til alle. Dame eller mann. Alt annet her i huset er i lyse og duse farger. En fin klassisk/gammeldags stil. Er glad i blande litt ny og gammel stil. Så dette rommet ble noe helt annet enn resten av huset. Moro det å!:) Så det går i svart/grå nyanser og hvit. Og kontrastfargen blir da grønn..

 Søt søppelbøtte eller oppbevaringsbøtte.. Ikke helt sikker enda..

Ved siden av sovesofa har jeg satt frem en søt lampe. En liten blomst, for å få det litt koselig. Blomsten er hentet i hagen!:) Satt opp ett ekstra bord under slik at det kan brukes som nattbord til evt gjester. Har tenkt å etterhvert finne en litt tøff gammel klokke til å ha der også.

 En ny vri på nattbord..
Vase fra kremmehuset. Blomst fra hagen..

Siden dette blir en kombinasjon av gjesterom og datarom prøvde vi å holde stilen lik. Det er ett lite rom, og vi trengte masse oppbevaring. Så vi kjøpte inn masse stæch på IKEA, og fikset noen hyller med oppbevaringsbokser, rammer osv.. Hjemmestudio mitt står også der å venter på meg! Hehe… Ved siden av kom da speilet som er til gjestene så klart!

 Masse deilig oppbevaring! Mangler bare bilder i den siste rammen.

En pult må jo til.. Denne er veldig stor, så regnet med at vi kjøper en mindre enn i senere anledning. Men inntil da får denne stå. Her står skriveren, dataskjerm, tastatur og mus. Står også en lampe der og laderene til videokamera/filmkamera. Kjekk plass å legge dem til lading. Har også ett søtt glass (kjøpt på kremmehuset) med penner i, slik at det blir enkelt å finne frem om man trenger..:) Både til oss og gjester..

Skrivepult..:)
Falt litt for denne jeg da…
Rommet er blitt koselig nå! Men er så klart ikke helt ferdig. Litt mer som skal skal på veggen osv.. Så når jeg endelig har fått fikset hele rommet ferdig blir nye bilder tatt!!:)
Del innlegget mitt

6 thoughts on “Gjesterom/datarom

  1. Enig med de anonyme:) Du kan jo bare legge et sort, grått eller hvit teppe over sofa`n, da slipper du den kjempekræsjen med kinategnene:)

    Takk for kommentar på bloggen, ja, jeg tror det er lilje jeg også men hun butikkdamen kunne ikke skjønne hvem jeg mente, sikkert dårlig på å forklare:) Bilde på mobilen blir med neste gang, hehe:)

  2. Det blei superbra snupp!! jeg er så fornøyd med ALT jeg kjøpte på IKEA her om dagen! Den lampa vøtt..passa jo perfekt i stua.. herlig om kvelden:D Og alt annet har fått sin plass:) Heidi(bestemor) var innom i dag å så vi MÅTTE ta hun med på ikea neste måned. Såå gleder meg:D

  3. Hadde akkurat tenkt til å foreslå det samme som anonym:) bare kjøp et pledd, sengeteppe eller stoff å dekk over sofaen i den fargen du ønsker:) på den måten sparer du penger å slipper å kjøpe ny men samtidig kan få den slik du vil ha:)
    super bra blogg du har:) elsker at du viser både interiørting og barneting:)

  4. Ble fint på rommet Veronika. Ett lite tips til fornying av sofa er at du kan kjøpe ett sengeteppe i f.eks. offwhite eller annen farge som står til rommet og dekke sofaen med. Vips så har du en sofa som glir mer inn i «miljøet» uten å måtte bruke mange penger på en ny :)

    God helg :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *