God morgen alle der ute i bloggland! I går satt jeg lenge og tittet litt rundt på blogger for å få litt inspirasjon. En ting jeg syntes er ganske fresht og fancy er videoblogg! Nei, ikke akkuart der man sitter på en stol og ikke vet hva man skal si… Men blogge om ting som er aktuelt, tips, spørrerunder osv. Noen som stemmer for det tru?

Jeg trenger deres hjelp til å bli en bedre blogger. Noe dere føler «mangler» på siden min? Noe dere vil jeg skal blogge mer om, mindre om?

Og når jeg først er i gang med å spørre mine lesere ut er jeg litt nyskjerrig på hvilket bilderedigeringsprogram dere bruker, og hvilket videoredigeringsprogram. Har noen programmer jeg bruker selv her, men hadde vært spennede å prøvd ut litt annet også!:)

What do you wanna see?

Håper på masse fine tilbakemld og tips. Ha en flott dag
Del innlegget mitt

9 thoughts on “God morgen kjære lesere

  1. Videoblogg hadde vært morsomt!

    å jeg liker å lese alt det du skriver om :) Du skriver fine innlegg, som det er slik om jeg har dårlig tid må jeg bare lese videre helt til jeg har lest ALE ferdig først. hehe Du skriver på en interresant måte som vekker oppmerksomhet. Fortsett som deg du Veronika :)

  2. Videoblogg hadde vært morsomt!

    å jeg liker å lese alt det du skriver om :) Du skriver fine innlegg, som det er slik om jeg har dårlig tid må jeg bare lese videre helt til jeg har lest ALE ferdig først. hehe Du skriver på en interresant måte som vekker oppmerksomhet. Fortsett som deg du Veronika :)

  3. En vidio blogg hadde vært morsom, for da får man høre stemmen din også. Ellers bruker jeg Photoskape bilde red prog. Greit nok for mitt lille bruk.

    klem

  4. Enig med Kine jeg :) Synes du skriver fint og variert og det er gøy å følge dere :) Men videoblogging er jo litt fancy også da:P hehe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *