God jul til alle og enhver.. Nå er de mest hektiske dagene i jula over, og som dere sikkert forstår via bloggen (null blogging) har den blitt tilbringt med familie og venner..:) På julaften var vi hos oss, slik som vi også var i fjor. Vi hadde besøk av mine foreldre og min bror. Mine besteforeldre på min fars side kom også. Kjempe koselig. Min fine mann sto for julematen, som btw ble supergod..:) Vi fikk alle en haug med flotte gaver :)

 Første juledag.. MANGE leker å utforske.. Mine fine barn utforsker sammen..:)

Hver eneste dag etter dette har vi enten vært i juleselskap eller hatt selskap her hjemme.. Vi har klart å møte omtrendt alle i slekta i jula og det er veldig koselig.:) Selvom alt til tider kan bli noe «slitsomt» er det viktig å slappe av underveis og bare nyte tiden sammen med familien. Bremse ned og kun konsenterer seg om samhold og nærvær..:)

Martine har jo fått et tøft akebrett av oss til jul.. Men her er det jo rene våren.. Så lille gullet maser og maser.. Hun kan ikke forstå hvorfor det ikke er snø ute..? Så imorgen vurderer vi å ta turen opp til et skiannlegg og ake litt i barnebakken..:) Vi får nå se..:)

I dag tok vi en rolig middag hos mine foreldre. Første dagen jeg har hatt tid til å gjøre litt husarbeid og «ta litt igjenn».. Da er det så deilig å sette seg ned når kvelden kommer.. Imorgen blir som sakt familiedag og på nyttårsaften skal vi såklart være med den fine familien Mæla. Vi gleder oss!!

Julekaker.. VELDIG godt, men nå kjenner jeg at vi kanskje har fått litt nok?..:)
Flere bilder fra bla julaften får komme senere.. :)
Del innlegget mitt

2 thoughts on “Good jul

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *