Nå er klokken over 24.00, og det er 17 juni. Gutten min blir 25 år!! I skrivende øyeblikk sitter han borti en krok å surrer med sin nye gave, nemlig playstasion portible. Akkurat nå er det umulig å få kontakt med han.. For dere som lurer så spiller han ikke så mye. Men han bruker mediaserveren på den. Og med portible kan han koble den til playstasion 3, og se på filmer og spille av musikk. Jeg skjønner ikke alt enda, men har forstått av vi kan se en film på tv oppe fra ps3 nede via portible. Haha.. Jaja.. Kristoffer får litt av en bursdagsfeiring da! For imorgen på dagen hans skal han på 2 forskjellige spa + til frisøren. En mann må stæche seg litt opp før den store dagen.. Tenk om få dager er vi gift!

Ukontaktbar…

Se hva jeg kan da Veronika… Her spiller han av sangen vi skal danse til i bryllupet. Og har satt logoen vår som bakrunn. hehe

Ellers går det for det meste i planlegging fra morgen til kveld. Til alle som har tilgang til bryllupsbloggen, så er det MYE som skjer der inne om dagen.. Rekker faktisk ikke blogge ned alt av forberedelser.. Hehe! Tirsdagskveld var vi hos Anne og Sondre i demmes nye hus på grillen. Vi innviet grillen for første gang. Deilig å få en kveld med kun avslapping og kos. Koble litt av tror jeg er sunt! En kan blir for «opphengt» av all planleggingen å..:)

Gutta innvier grillen

Deiilig grillmat

Min brune venninde og forlover Anne. Bleike meg!

Del innlegget mitt

3 thoughts on “Gratulerer med dagen kjære

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *