Da var det offisielt.. Det er jo helt utrolig hvor mye facebook og bloggen oppdaterer hele verden. På under ett døgn vet de fleste om den store nyheten. Det er litt rart å skulle dele dette med så mange så kort tid.. Jeg er jo nå blitt så vandt til å holde det sjult.. Å komme med unskyldninger for hvorfor jeg er dårlig osv.. Men nå er det offisielt, og jeg trenger ikke holde noe hemmelig lengre..

Allerede da Martine kom til verden ble vi enige om at vi ville prøve på nr 2 etter bryllupet. Hadde det vært opp til Kristoffer, ville nok nr 2 ha vært her allerede! Haha. Men jeg ville (som de fleste vet) passe inn i den perfekte brudekjolen, kunne ta meg ett glass vin og være i god form. Og jeg følte også at det ble mest riktig å gifte oss før nr 2 kom. Så i juli bestemte vi oss for å starte «prøvingen». August kom, men ikke klaff. September klaffet det, allerede i andre prøveperiode. Veldig heldige er vi!!

Mange spurte oss «når kommer nr 2 da?». Vi svarte at vi tok det som det kom.. Men joda, vi hadde våre planer..

Det vil si at jeg har vist om denne nyheten ganske så lenge nå. Før jeg startet på skolen fikk jeg vite dette, så valget med å begynne på skole kom etter graviditeten. Det vil nok bli utfordrende i perioder, men jeg SKAL klare det! Som jeg har skrevet på bloggen har jeg vært syk de siste 2 ukene. Nei, det er ikke pga graviditeten. Jeg har fått luftveisinfekjson, og går på pencilin for å bli kvitt denne. Men det betyr ikke at jeg har vært bare frisk. Dette svangerskapet har foreløbig vært stikk motsatt av det med Martine. Jeg har vært utrolig kvalm, hatt oppkast i perioder, slitet med hodepine, vondt i bekkenet, noe trøtt og slapp og ikke minst hatt null energi. Så med andre ord har jeg følt at jeg har levd i en kropp som ikke er min.. Siden jeg nå er 14 uker på vei, håper jeg virkelig at ting roer seg og at jeg blir bedre utover i svangerskapet.:)

Det er ikke lett å holde denne magen en hemmelighet lengre.. Den vokser og vokser som bare det. På bildet er jeg 12 uker på vei..

Utrolig koselig å se hvor mange flotte kommentarer jeg har fått på det forige innlegget. Mange sier dem håper jeg vil dele svangerskapet mitt på bloggen. Det skal jeg såklart gjøre!! :) Jeg har også skrevet en lukket svangerskapsblogg underveis, og jeg kommer etterhvert til å dele noen av innleggene her på den åpne bloggen. Gleder meg :)

Del innlegget mitt

16 thoughts on “Gravid, uke 14

 1. Huff, akkurat sånn var jeg med Trym også. Kvaaaaalm, vooooondt, trøøøøøtt osv osv. Men det ga seg heldgivs rundt uke 14-15. Håper du blir pigg snart! <3

 2. Håper formen din kommer seg Veronika! Vet desverre alt om hvordan du har det. Heldigvis kommer det noe helt fantastisk ut av det :)

 3. Gratulerer så utrolig mye! Kjempekoselig å lese om! Håper du får et flott svangerskap uten så mange plager :)

  Hilsen Lene fra den gamle Lene og Linnea-bloggen

 4. Så heldige dere er, at det klaffa på 2 forsøk! :) Masse masse lykke til videre i svangerskapet! Martine kommer til å bli en nydelig storesøster =)

 5. Kos kos :)
  Liker babymagen din, og kanskje det oppholder seg en liten gutt der inne nå hvis ting er litt annerledes!? blir spennende å høre

 6. Gratulerer så masse :)
  Koselig med bolle i ovnen :D
  Håer det blir bedre etterhvert! Slet veldig under svangerskapet jeg også. Spydde blant annet i 4 måneder. Jeg fikk en sønn i april og tok eksamen i mai og juni. Dette går bra! Bare man er innstilt på det! Lykke til :) May Hilde

 7. ÅÅÅÅH :D så koselig! Har jo fulgt med på bloggen din siden du var gravid med Martine, så det har gått en stund siden sist ;) Nesten som jeg kjenner deg litt :) GRATULERER SÅ MASSE! :D Håper formen blir bedre etterhvert!

  Klem

 8. Så koselig! Det går helt fint med skolen skal du se. Når jeg har klart det, så klarer du det også! Det er jeg sikker på :)

  Tok faktisk eksamen da gutten min var 7 uker gammel.. hehe :)

 9. Åååh,bare smiler her jeg sitter jeg :) Søte flotte lille magen da…
  Håper inderlig at kvalmen og de andre plagene gir seg,er jo tiden for det nå! Og at penicillin kuren tar knekken på alt det andre ;)
  Bli bra igjen,du må bli bra igjen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *