Haha.. Min søte lille tulle sto plutselig midt på gulvet her hjemme og latet som hun ble gravid.. Jeg løp såklart å hentet kamera og knipset i vei..

Og jo mer jeg lo, jo mer gravid ble hun… Det er så artig å se hvor mye de små får med seg. Her har hun da helt sikkert sett en som er gravid og kanskje sett mamman har sittet med redigering av gravidbilder (pga hendene på magen)..:P

Martine er i en fin alder nå. Hun snakker mer og mer rent. Hun har nå fått en helt klar «R».

Martine gjør seg godt forstått om dagen, og forklarer mange fine ting for oss. Hun er rett og slett en hjerteknuser.. Og om under 1 mnd er lille jenta vår allerede 3 år!

Tankene om dagen går derfor til bursdag.. Hvem skal vi invitere? (VELDIG vanskelig å vite hvordan vi skal gjøre det i forhold til invtasjon til barna i bhg. HVEM skal vi invitere der?). Hvor skal vi ha det? Er forsatt usikker da vi står mellom vårt hus eller mamma og pappas hus (siden de har større plass). Hva skal tema være..? Hvordan kake skal vi ha?.. Ja osv.

Kom gjerne med tips og innspill!:)
Del innlegget mitt

8 thoughts on “Gravid..?

 1. Ja det kom plutselig nå i januar var det vel :)

  Hun sier det ikke i hver setning. Men det kommer mer og mer. Så er nok ikke lenge før alle ord med R blir sakt med en riktig R. Ofte retter hun seg selv å :P Hehe søta :P

 2. Hihi ja <3

  Jepp, prøvd det. Men hu sier jo forskjellig hver gang.. Og hu har jo noen hu henger mye med. Og MANGE hu henger mindre, men fortsatt veldig mye med. Tror hu er ganske «allemann» jente som leker med omtrendt alle :P Hehe

 3. Tenke seg til at det snart er 3 år siden lille Martine kom til verrden!?!?!  <3 syntes det har vært kjempe morro å følge deg, og se hvordan utviklingen hennes har vært i denne tiden. og når jeg så disse flotte bildene syntes jeg hun har blitt skikkelig lik på mamman sin! ^^ <3 utrolig hva de små får med seg ja! så skjønn da ^^

  Cupcakes slår jo alltid an :) har nettopp hatt familieselskap for Theamor som ble 5 år <3  og kjøpte da både fat og dekorasjonssett til cupcakes, så si ifra om du vil låne ^^ ellers ble det gele og bløtekake :) 

  Her i huset har det jo vært mye sykdom nå. så barnebursdagen har det desverre ikke blitt noe av enda. men tenkte å invitere de barna i barnehagen Thea leker mest med, og de vennene hun har i gata her, for en koselig liten sammenkomst :) men er ikke lett å vite hvor man skal ha det, og hvordan man skal gjøre ting. 

  her har jeg noen forslag til ting som kan gjøres i barnebursdag : 
  –  henge opp et laken e.l. forran en dør. barna står i kø på den ene enden, og en voksen står bak, så får barna en fiskestang og skal hive tråden over forhenget å fiske opp godteposer e.l. :) 

  –   diskotek med kul musikk for små prinser og prinsesser som kan rocke løs på stuegulvet ;) 

   – ballong bundet fast på et bein. hvor barna skal verneom sin egen ballong og prøve å trape  i stykker alle andre sine. den som står igjen med ballongen sin uskadet har vunnet :) 

  om det er noe jeg kanskje kan bistå med av forberedelser eller baking så er det bare å rope ut! jeg hjelper gjerne til ;) 

  klem 

 4. Haha,så heeerlig da :D Fin hun er!
  Ang bursdag. . . Kajsa ber kun jentene hun leker med mest,de som er 4-6 år,de hun selv vil ha. Og ei venninne som går i 1 klasse nå. Så blir 7 stk,og skal love at ddt holder ;) hør med Martine selv hvem hun vil ha,og hør med de i bhg hvem hun leker mest og best med om du er i tvil.

 5. Så herlig hun er :) Så tidlig ute hun er med R. De fleste knekker ikke den koden før i 4 års alder :) Vakker snuppe du har, også så artig med «gravid» bilder :) 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *