Gratulerer med dagen i dag min kjære. 24 år gammel blir han i dag. Verdens beste gutt i hele denne store verden. Er så glad jeg og Martine har deg i livet vårt.

Elsker deg gutten min

Dagen i dag begynte med at jeg tok en tur til mamma for å fikse kjolen som jeg skal bruke på søndag. Skulle sy den litt inn, da jeg syntes den ble litt stor rundt livet. Etter masse frem og tilbake ble den jo bra!:) Gleder meg til jeg er helt ferdig med antrekkene til alle 3. Jeg og Martine tilbringte hele formiddagen hos mamma og hadde det kjempe koselig. Lise og Rikke var innom med duker som jeg skal låne til bordene på søndag. Bestemor og hennes venn Anna var innom for å hilse på Martine, og får å levere litt service, bestikk og glass vi skal bruke i helgen. Så mye besøk i dag ja.

Mamma syr på kjolen min

I dag har jeg også bestilt kake til velsignelsen. En marsipanbløtekake med navn og bilde på. Ikke billig det nei! Hehe. Men det blir nok veldig bra. Bilde kommer senere..:)

I dag har tulla «oppdaget» hendene sine. Ingenting har vært mer spennede enn sine egne hender i dag.

Når kvelden nærmet seg kom Kristoffer hjem fra jobb og Benjamin kom så vi kunne ha en liten feiring av bursdagen til Kristoffer. Jeg og Benja hadde planer om å kjøpe bløtekake med «Kristoffer 24 år» på, og kjøpe inn grillmat og grille. MEN… Kristoffer hadde jo fått bløtekake på jobb, så da tenkte vi at vi heller kjøpte ostekake (Kristoffer sin favoritt). Men da vi oppdaget av det sto rester av kaken i kjøleskapet fant vi ut at det ble litt mye kaker, så den planen la vi til side. Grilling ble det heller ikke noe av da det ble dårlig vær. Så etter Kristoffer sitt ønske ble det pizza fra pizzabakeren og en film. Koselig var det iallfall! Hadde en koselig kveld, og tror gutten min hadde en koselig feiring :)

Bløtekake Kristoffer fikk av jobben. SÅ koselig da..:)

Kristoffer fikk mobil + bluetooth handsfree av meg og riskoker av Benja.

Del innlegget mitt

2 thoughts on “Gutten min har bursdag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *